Format:
in Gujarati | ITX in ITRANS scheme |
સંસ્કૃત HTML in different language scripts | Information and Links
-
| | |
અભીષ્ટપ્રાર્થનાષ્ટકમ્ (રઘુનાથદાસગોસ્વામિવિરચિતમ્) | abhIShTaprArthanAShTakam | (Text, Meaning 1, 2, Info)
-
| | |
અભીષ્ટસૂચનમ્ (રઘુનાથદાસગોસ્વામિવિરચિતમ્) | abhIShTasUchanam | (Text, Meaning 1, 2, Info)
-
| | |
આનન્દચન્દ્રિકાસ્તોત્રમ્ (રૂપગોસ્વામિવિરચિતમ્) | AnandachandrikAstotram | (Scan, Bengali, Meaning 1, 2, Info)
-
| | |
ઉત્કણ્ઠાદશકમ્ (રઘુનાથદાસગોસ્વામિવિરચિતમ્) | utkaNThAdashakam | (Text, Meaning 1, 2, Info)
-
| | |
ઊર્ધ્વપુણ્ડ્રમન્ત્રાઃ | UrdhvapuNDramantrAH | (Scanned)
-
| | |
કૃષ્ણસ્તોત્રમ્ (રાધાવિરચિતમ્ બ્રહ્મવૈવર્તપુરાણાન્તર્ગતમ્) | kRRiShNastotram by rAdhA | (Brahmavaivarta, VSM 3)
-
| | |
કૃષ્ણાષ્ટકમ્ ૨ અથવા યુગલાષ્ટકમ્ (વલ્લભાચાર્યવિરચિતમ્ કૃષ્ણ પ્રેમમયી રાધા) | kRiShNAShTakam (another file) | (Text)
-
| | |
દેવીપૂજાવિધાનમ્ | devIpUjAvidhAnam |
-
| | |
નવયુવદ્વન્દ્વદિદૃક્ષાષ્ટકમ્ (રઘુનાથદાસગોસ્વામિવિરચિતમ્) | navayuvadvandvadidRRikShAShTakam | (Text, Meaning 1, 2, Info)
-
| | |
નવાષ્ટકમ્ (રઘુનાથદાસગોસ્વામિવિરચિતમ્) | navAShTakam | (Text, Meaning 1, 2, Info)
-
| | |
પ્રાર્થનામૃતસ્તોત્રમ્ (રઘુનાથદાસગોસ્વામિવિરચિતમ્) | prArthanAmRRitastotram | (Text, Meaning 1, 2, Info)
-
| | |
પ્રાર્થનાશ્રયચતુર્દશકમ્ (રઘુનાથદાસગોસ્વામિવિરચિતમ્) | prArthanAshrayachaturdashakam | (Text, Meaning 1, 2, Info)
-
| | |
પ્રેમસુધાસત્રમ્ અથવા વૃન્દાવનેશ્વર્યા એવં રાધિકાષ્ટોત્તરશતનામસ્તોત્રં (રૂપગોસ્વામિવિરચિતમ્) | premasudhAsatram | (Scan, Bengali, Meaning 1, 2, Info)
-
| | |
પ્રેમામ્ભોજમરન્દસ્તવરાજઃ (રઘુનાથદાસગોસ્વામિવિરચિતઃ) | premAmbhojamarandastavarAjaH | (Text, Meaning 1, 2, Info)
-
| | |
યુગલકિશોરાષ્ટકમ્ (રૂપગોસ્વામિવિરચિતં) | yugalakishorAShTakam | (VSM 3, Hindi)
-
| | |
યુગલતિલકમન્ત્રઃ | yugalatilakamantraH | (Scanned)
-
| | |
યુગલાષ્ટકમ્ (માધવેન્દ્રપુરીવિરચિતં) | yugalAShTakam | (VSM 3)
-
| | |
યુગ્મતિલકમન્ત્ર | yugmatilakamantra | (Scanned)
-
| | |
રાધાકલ્યાણમ્ | rAdhAkalyANam |
-
| | |
રાધાકવચમ્ | rAdhAkavacham |
-
| | |
રાધાકવચમ્ (બ્રહ્મયામલાન્તર્ગતમ્) | rAdhAkavachambrahmayAmala | (Scanned)
-
| | |
રાધાકવચમ્ (બ્રહ્મવૈવર્તપુરાણાન્તર્ગતમ્) | rAdhAkavacham | (needs proofreading)
-
| | |
રાધાકુણ્ડાષ્ટકમ્ | rAdhAkuNDAShTakam | (VSM 3, Text, Meaning 1, 2, Hindi, Info)
-
| | |
રાધાકૃપાકટાક્ષસ્તવરાજઃ (સાર્થઃ ઊર્ધ્વામ્નાયતન્ત્રાન્તર્ગતઃ) | rAdhAkRRipAkaTAkShastavarAjaH | (VSM 3, Meaning)
-
| | |
રાધાકૃપાસ્તોત્રમ્ ગીતમ્ (કૃષ્ણદાસવિરચિતમ્) | rAdhAkRRipAstotram gItam | (Text)
-
| | |
રાધાકૃષ્ણકવચમ્ (વિશ્વનાથસારોદ્ધારે મહાતન્ત્રે) | rAdhAkRiShNakavacham | (Scan)
-
| | |
રાધાકૃષ્ણપ્રાદુર્ભાવઃ | rAdhAkRRiShNaprAdurbhAvaH | (Scanned)
-
| | |
રાધાકૃષ્ણસહસ્રનામસ્તોત્રમ્ રાધાકૃષ્ણયુગલસહસ્રનામસ્તોત્રમ્ (બૃહન્નારદીયપુરાણાન્તર્ગતમ્ દેવકીનન્દનઃ શૌરિઃ) | rAdhAkRiShNa or rAdhAkRiShNayugalasahasranAma stotram | (Scan VSM 1)
-
| | |
રાધાકૃષ્ણસહસ્રનામાવલિઃ રાધાકૃષ્ણયુગલસહસ્રનામાવલિઃ (નારદપુરાણાન્તર્ગતં દેવકીનન્દનાય શૌરયે) | rAdhAkRRiShNayugalasahasranAmAvaliH | (Scan VSM 1)
-
| | |
રાધાકૃષ્ણસુપ્રભાતમ્ | rAdhAkRRiShNasuprabhAtam |
-
| | |
રાધાકૃષ્ણસ્તુતિઃ | rAdhAkRRiShNastutiH | (VSM 3)
-
| | |
રાધાકૃષ્ણસ્તોત્રમ્ | rAdhAkRiShNastotram | (needs proofreading)
-
| | |
રાધાકૃષ્ણાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ | rAdhAkRRiShNAShTottarashatanAmAvaliH | (VSM 1)
-
| | |
રાધાકૃષ્ણોજ્જ્વલકુસુમકેલિઃ (રઘુનાથદાસગોસ્વામિવિરચિતા) | rAdhAkRRiShNojjvalakusumakeliH | (Text, Meaning 1, 2, Info)
-
| | |
રાધાગુણવર્ણનમ્ (બ્રહ્મવૈવર્તપુરાણાન્તર્ગતમ્) | rAdhAguNavarNanam | (Scans 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, English 1, 2)
-
| | |
રાધાતાપિનીસ્તુતિઃ | rAdhAtApinIstutiH | (Scanned)
-
| | |
રાધાદામોદરધ્યાનમ્ (વ્રજકિશોરવિરચિતમ્) | rAdhAdAmodaradhyAnam |
-
| | |
રાધાનામાનિ રાધોપનિષદાન્તર્ગતા | rAdhopaniShadokta RAdhAnAmAni |
-
| | |
રાધાનામાવલિઃ (શ્રીરામનન્દનમયૂરેશ્વરકૃતમ્) | rAdhAnAmAvaliH | (Scan)
-
| | |
રાધાનામ્નામષ્ટાદશશતી | rAdhAnAmnAmaShTAdashashatI | (Scans 1, 2)
-
| | |
રાધાપટલસ્તોત્રમ્ | rAdhApaTalastotram | (Scanned)
-
| | |
રાધાપરીહારસ્તોત્રમ્ (બ્રહ્મવૈવર્તપુરાણાન્તર્ગતમ્) | rAdhAparIhArastotram | (Scans 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, English 1, 2)
-
| | |
રાધાપૂજાવિધિવર્ણનમ્ (બ્રહ્મવૈવર્તપુરાણાન્તર્ગતમ્) | rAdhApUjAvidhivarNanam | (Scans 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, English 1, 2)
-
| | |
રાધાપ્રાતઃસ્મરણસ્તોત્રમ્ | rAdhAprAtaHsmaraNastotram |
-
| | |
રાધાપ્રાર્થના (ઉદ્ધવકૃતા) | uddhavakRitA shrIrAdhAprArthanA |
-
| | |
રાધાપ્રાર્થનાચતુઃશ્લોકી (વિઠ્ઠલેશ્વરવિરચિતા) | rAdhAprArthanAchatuHshlokI | (Scan, vyAkhyA)
-
| | |
રાધામહામન્ત્રાઃ | rAdhAmahAmantrAH | (stotramAlA)
-
| | |
રાધામાધવયોર્નામયુગલાષ્ટકમ્ (રૂપગોસ્વામિવિરચિતમ્) | nAmayugalAShTakam | (Scan, Bengali, Meaning 1, 2, Info)
-
| | |
રાધામાહાત્મ્યમ્ (સાર્થમ્, નારદપઞ્ચરાત્રાન્તર્ગતમ્) | Radha Mahatmyam | (Scan)
-
| | |
રાધાયાઃ પરિહારસ્તોત્રમ્ (બ્રહ્મવૈવર્તપુરાણાન્તર્ગતમ્) | rAdhAyAH parihArastotram |
-
| | |
રાધાવરાષ્ટકમ્ ૩ રાધિકાધિપાષ્ટકમ્ (નિમ્બાર્કાચાર્યવિરચિતં) | rAdhAvarAShTakam 3 | (Text)
-
| | |
રાધાવર્ણમાલાસ્તુતિઃ (કૃષ્ણયામલતન્ત્રાન્તર્ગતા) | rAdhAvarNamAlAstutiH | (Scan)
-
| | |
રાધાવિનોદવિહારિતત્ત્વાષ્ટકમ્ | rAdhAvinodavihAritattvAShTakam | (English)
-
| | |
રાધાવિભૂતિસ્તોત્રમ્ (બ્રહ્મવૈવર્તપુરાણાન્તર્ગતમ્) | rAdhAvibhUtistotram | (Scans 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, English 1, 2)
-
| | |
રાધાષોડશનામવર્ણનમ્ (શ્રીનારાયણકૃતમ્) | rAdhAShoDashanAmavarNanam |
-
| | |
રાધાષ્ટકમ્ ૧ (રૂપગોસ્વામિવિરચિતમ્ દિશિ દિશિ રચયન્તી) | rAdhAShTakam 1 | (Scans 1, 2, Bengali, Meaning 1, 2, Hindi Info)
-
| | |
રાધાષ્ટકમ્ ૨ | rAdhAShTakam 2 | (pushti margiya stotraratnAkara)
-
| | |
રાધાષ્ટકમ્ ૩ (નિમ્બાર્કાચાર્યવિરચિતમ્ નમસ્તે શ્રિયૈ રાધિકાયૈ) | rAdhAShTakam 3 | (Text, Hindi 1, 2)
-
| | |
રાધાષ્ટકસ્તોત્રમ્ | rAdhAShTakastotram | (Scan)
-
| | |
રાધાષ્ટોત્તરશતનામસ્તોત્રમ્ | rAdhAShTottarashatanAmastotram | (stotramAlA)
-
| | |
રાધાષ્ટોત્તરશતનામાવલી | rAdhAShTottarashatanAmAvalI |
-
| | |
રાધાસહસ્રનામસ્તોત્રમ્ ૧ (રાધામાનસતન્ત્રાન્તર્ગતં અનન્તરૂપિણી રાધા) | Radha Sahasranama Stotram 1 | (nAmAvalI)
-
| | |
રાધાસહસ્રનામસ્તોત્રમ્ ૨ (રુદ્રયામલાન્તર્ગતમ્ શ્રીરાધારાધિકાઽઽરાધ્યા) | Radha Sahasranama Stotram 2 | (Scan, nAmAvaliH)
-
| | |
રાધાસહસ્રનામાવલિઃ ૧ (રાધામાનસતન્ત્રાન્તર્ગતં અનન્તરૂપિણીરાધાયૈ) | Radha Sahasranamavali 1 1000 Names | (Stotra)
-
| | |
રાધાસહસ્રનામાવલિઃ ૨ (રુદ્રયામલાન્તર્ગતમ્ શ્રીરાધારાધિકાઽઽરાધ્યા) | Radha Sahasranamavali 2 | (Scan, stotram)
-
| | |
રાધાસ્તવનમ્ (ગણેશકૃતમ્) | gaNeshakRitam shrIrAdhAstavanam |
-
| | |
રાધાસ્તુતિઃ ૧ (મૂલપ્રકૃતિરેકા સા પૂર્વબ્રહ્મસ્વરૂપિણી) | rAdhAstutiH 1 |
-
| | |
રાધાસ્તોત્રમ્ ૦૧ (બ્રહ્મદેવકૃતમ્) | Radhastotram Brahmanakritam | (needs proofreading)
-
| | |
રાધાસ્તોત્રમ્ ૦૨ (બ્રહ્મેશશેષાદિકૃતમ્) | brahmeshasheShAdikRitaM shrIrAdhAstotram | (needs proofreading)
-
| | |
રાધાસ્તોત્રમ્ ૦૩ (ગણેશકૃતમ્) | ganesh kritaM shrI rAdhA stotram | (needs proofreading)
-
| | |
રાધાસ્તોત્રમ્ ૦૪ (કૃષ્ણકૃતમ્) | ShrI Krishnakritam Radhastotram Shrikrishnakritam | (needs proofreading)
-
| | |
રાધાસ્તોત્રમ્ ૦૫ (વ્રજમોહનદાસવિરચિતં) | rAdhAstotram | (VSM 3)
-
| | |
રાધાસ્તોત્રમ્ ૦૬ (બ્રહ્માણ્ડપુરાણાન્તર્ગતં વ્યાસવિરચિતમ્) | Radhastotram by Vyasa | (English)
-
| | |
રાધાસ્તોત્રમ્ ૦૭ (ઉદ્ધવકૃતમ્ બ્રહ્મવૈવર્તપુરાણાન્તર્ગતમ્) | uddhava kritaM shrIrAdhAstotram, brahmavaivartapurANa | (needs proofreading)
-
| | |
રાધાસ્તોત્રમ્ ૦૮ (બૃહન્નારદીયપુરાણાન્તર્ગતમ્ રાધા કૃષ્ણપ્રિયા રાસેશ્વરી ગોપીગણાધિપા) | rAdhAstotram 08 | (Scans 1, 2, 3, 4, 5, Bengali)
-
| | |
રાધિકાધ્યાનામૃતસ્તોત્રમ્ (વિશ્વનાથચક્રવર્તિન્ ઠક્કુરવિરચિતમ્) | rAdhikAdhyAnAmRRitastotram by vishvanAthachakravartin | (Text, Meaning)
-
| | |
રાધિકાયાઃપ્રેમપૂરાભિધસ્તોત્રમ્ (રઘુનાથદાસગોસ્વામિવિરચિતમ્) | rAdhikAyAHpremapUrAbhidhastotram | (Text, Meaning 1, 2, Info)
-
| | |
રાધિકાશ્રુતિઃ | rAdhikAshrutiH | (Scanned)
-
| | |
રાધિકાષ્ટકમ્ (કૃષ્ણદાસકવિવિરચિતમ્) | rAdhikAShTakam by shrIkRRiShNadAsakavi | (VSM 3, Hindi)
-
| | |
રાધિકાષ્ટકમ્ (રઘુનાથદાસગોસ્વામિવિરચિતમ્) | rAdhikAShTakam | (VSM 3, Hindi)
-
| | |
રાધિકાષ્ટોત્તરશતનામસ્તોત્રમ્ (રઘુનાથદાસગોસ્વામિવિરચિતમ્) | rAdhikAShTottarashatanAmastotram | (VSM 1, Text, Meaning 1, 2, Info)
-
| | |
રાધિકાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ | rAdhikAShTottarashatanAmAvaliH | (VSM 1)
-
| | |
રાધિકાસહસ્રનામસ્તોત્રમ્ (નારદપઞ્ચરાત્રાન્તર્ગતમ્)) | rAdhikAsahasranAmastotram | (translation)
-
| | |
રાધિકાસહસ્રનામાવલિઃ | rAdhikAsahasranAmAvaliH | (VSM 1)
-
| | |
રાધિકાસ્તવરાજસ્તોત્રમ્ | rAdhikAstavarAjastotram | (Scanned)
-
| | |
રાધિકાસ્તોત્રમ્ (બ્રહ્મકૃતં બ્રહ્મવૈવર્તપુરાણાન્તર્ગતમ્) | brahmakRRitaM rAdhikAstotram | (Scans 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, English 1, 2)
-
| | |
રાધોપનિષત્ અથવા રાધિકોપનિષત્ | rAdhopaniShat | (scan)
-
| | |
વિલાપકુસુમાઞ્જલિઃ (રઘુનાથદાસગોસ્વામિવિરચિતા) | vilApakusumAnjaliH | (Text, Meaning 1, 2, Info)
-
| | |
વિશાખાનન્દાભિધસ્તોત્રમ્ (રઘુનાથદાસગોસ્વામિવિરચિતમ્) | vishAkhAnandAbhidhastotram | (Text, Meaning 1, 2, 3, Info)
-
| | |
વ્રજવિલાસસ્તવઃ (રઘુનાથદાસગોસ્વામિવિરચિતઃ) | vrajavilAsastavaH | (Text, Meaning 1, 2, Info)
-
| | |
શ્રીરાધાસ્તોત્રમ્ ૦૯ (ગણેશકૃતં બ્રહ્મવૈવર્તપુરાણાન્તર્ગતમ્ તવ પૂજા જગન્માતર્લોકશિક્ષાકરી શુભે) | gaNeshakRRitaM shrIrAdhAstotram 09 | (Scans 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, English 1, 2)
-
| | |
સઙ્કલ્પકલ્પદ્રુમઃ (વિશ્વનાથચક્રવર્તિન્ ઠક્કુરવિરચિતઃ) | sankalpakalpadrumaH by vishvanAthachakravartin | (Text, Meaning)
-
| | |
સ્વપ્નવિલાસામૃતાષ્ટકમ્ (વિશ્વનાથચક્રવર્તિન્ ઠક્કુરવિરચિતમ્) | svapnavilAsAmRRitAShTakam by vishvanAthachakravartin | (Text, Meaning)
-
| | |
સ્વસઙ્કલ્પપ્રકાશસ્તોત્રમ્ (રઘુનાથદાસગોસ્વામિવિરચિતમ્) | svasankalpaprakAshastotram | (Text, Meaning 1, 2, Info)
-
| | |
સ્વામિનીપ્રાર્થનાષટ્પદી (વિઠ્ઠલેશ્વરવિરચિતા) | svAminIprArthanAShaTpadI | (Scan and vyAkhyA)
-
| | |
સ્વામિનીસ્તોત્રમ્ (વિઠ્ઠલેશ્વરવિરચિતમ્) | svAminIstotram | (Scan and vyAkhyA)
-
| | |
સ્વામિન્યષ્ટકમ્ (વિઠ્ઠલેશ્વરવિરચિતમ્) | svAminyaShTakam | (Scan, vyAkhyA)