Format:
in Gujarati | ITX in ITRANS scheme |
સંસ્કૃત HTML in different language scripts | Information and Links
-
| | |
અમરનાથાર્તિક્યમ્ (વરદાનન્દભારતીવિરચિતમ્) | amaranAthArtikyam | (santkavidasganu.org, Varad-Vani Videos)
-
| | |
અમરસંવાદઃ સંસ્કૃતારતયઃ | amarasa.nvAdaH Sanskrit Prayer Arati Collection | (Sanskrit Arati Prayer collection)
-
| | |
અમ્બા આરતી | Amba Arati |
-
| | |
આરતી ભગવાન કૈલાસવાસી (શીશ ગઙ્ગ અર્ધઙ્ગ પાર્વતી) | Arati Bhagavana kailasavasI | (Scan)
-
| | |
આરતી ભગવાન ગઙ્ગાધર (જય ગઙ્ગાધર) | Arati Bhagavana gangadhara | (Scan 1, 2)
-
| | |
આરતી ભગવાન મહાદેવ (હર હર હર મહાદેવ) | Arati Bhagavana mahadeva | (Scan)
-
| | |
આરતી ભગવાન શિવશઙ્કર (હરિ કર દીપક) | Arati Bhagavana Shivashankara | (Scan)
-
| | |
આરતી ભગવાન શ્રીભોલેનાથજી (અભયદાન દીજૈ) | Arati Bhagavana ShrIbholenathaji | (Scan)
-
| | |
આરતી ભગવાન શ્રીશઙ્કર (જયતિ જયતિ) | Arati Bhagavana ShrIshankara | (Scan)
-
| | |
આરતી શ્રીમદ્ભાગવતમહાપુરાણ કી | AratI shrImadbhAgavatamahApurANa kI |
-
| | |
કર્પૂર આરતી મન્ત્રઃ મુક્તકમઙ્ગલં ચ | karpUra AratI mantraH |
-
| | |
કાર્તિકેયસ્તોત્રમ્ ૩ (દેવૈઃ કૃતં શિવપુરાણાન્તર્ગતમ્) | devaiH kRRitaM kArtikeyastotram 3 | (Scans 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, Hindi 1, 2, 3, 4, 5, Bengali, Thesis, Kalyan 1, 2)
-
| | |
કાર્તિકેયસ્તોત્રમ્ ૪ (ગિરિભિઃકૃતં સ્કન્દપુરાણાન્તર્ગતમ્ નમઃ કલ્યાણરૂપાય નમસ્તે વિશ્વમઙ્ગલ) | giribhiHkRRitaM kArtikeyastotram 4 | (Scans 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, English)
-
| | |
કૃષ્ણકર્પૂરસ્તોત્રમ્ | kRiShNakarpUrastotram | (Scan)
-
| | |
કૃષ્ણારાર્તિકા (વિઠ્ઠલેશવિરચિતા) | kRRiShNArArtikA | (pushti margiya stotraratnAkara)
-
| | |
કૃષ્ણાર્તિક્યમ્ (શ્રીરામનન્દનમયૂરેશ્વરકૃતમ્) | kRiShNArtikyam | (Scan)
-
| | |
ગઙ્ગારાત્રિકા (શ્રીધરસ્વામીવિરચિતા) | gangArAtrikA | (Marathi, Collection 1, 2, Selected)
-
| | |
ગજાનનારાત્રિકા (શ્રીધરસ્વામીવિરચિતા) | gajAnanArAtrikA | (Marathi, Collection 1, 2, Selected)
-
| | |
ગણેશ આરાત્રિકમ્ (મયૂરકવિવિરચિતમ્) | gaNesha ArAtrikam | (Scan)
-
| | |
ગાયત્રી આરતી | Gayatri Arati |
-
| | |
ગુરુગીતારાત્રિકા (શ્રીધરસ્વામીવિરચિતા) | gurugItArAtrikA | (Marathi, Collection 1, 2, Selected)
-
| | |
જગદમ્બાર્તિક્યમ્ (શ્રીરામનન્દનમયૂરેશ્વરકૃતમ્) | jagadambArtikyam | (Scan)
-
| | |
જય જગદીશ હરે આરાર્તિક્યમ્ | jayajagadIsha AratI | (Scan, meaning)
-
| | |
જય દુર્ગે શિવદે (હરેકૃષ્ણમેહેરવિરચિતમ્ નીરાજનમ્) | jaya durge shivade | (Text, Collection)
-
| | |
જય ભારતમાતા નીરાઞ્જના આરતી (રાષ્ટ્રગીતાઞ્જલિઃ) | jaya bhAratamAtA nIrAnjanA AratI | (Text)
-
| | |
તારાકર્પૂરસ્તોત્રમ્ | Tara Karpura Stotram | (Scan)
-
| | |
તુઙ્ગભદ્રા આરાત્રિકમ્ | tungabhadrA ArAtrikam | (Text Audio)
-
| | |
દત્તાત્રેયારાત્રિકા (શ્રીધરસ્વામીવિરચિતા) | dattAtreyArAtrikA | (Marathi, Collection 1, 2, Selected)
-
| | |
દત્તાર્તિક્યમ્ (શ્રીરામનન્દનમયૂરેશ્વરકૃતમ્) | dattArtikyam | (Scan)
-
| | |
દિનકરાર્તિક્યમ્ (શ્રીરામનન્દનમયૂરેશ્વરકૃતમ્) | dinakarArtikyam | (Scan)
-
| | |
દુર્ગાનીરાજનપઞ્ચકમ્ (વ્રજકિશોરવિરચિતમ્) | durgAnIrAjanapanchakam |
-
| | |
દેવીનીરાજનમ્ | devInIrAjanam | (Scan)
-
| | |
દેવ્યાઆરાત્રિકમ્ | devyAArAtrikam |
-
| | |
દેવ્યારાત્રિકા (શ્રીધરસ્વામીવિરચિતા) | devyArAtrikA | (Marathi, Collection 1, 2, Selected)
-
| | |
નૃસિંહારાત્રિકમ્ (લક્ષ્મીનરસિંહસ્ય સંસ્કૃત આરતી) | nRRisimhArAtrikam | (Text)
-
| | |
નૃસિંહાર્તિક્યમ્ (શ્રીરામનન્દનમયૂરેશ્વરકૃતમ્) | nRisiMhArtikyam | (Scan)
-
| | |
પરશુરામારાત્રિકા (શ્રીધરસ્વામીવિરચિતા) | parashurAmArAtrikA | (Marathi, Collection 1, 2, Selected)
-
| | |
બાલાનીરાજનમ્ | bAlAnIrAjanam | (Scan)
-
| | |
ભદ્રાચલરામમઙ્ગલમ્ (ભદ્રગિરિરામદાસવિરચિતમ્ રામચન્દ્રાય જનક) | rAmachandrAyajanaka | (Videos 1, 2, 3, 4, post)
-
| | |
ભાગવતાચી આરતી (મરાઠી) | Bhagavata Arati |
-
| | |
યોગેશ્વરી આરતી મરાઠી ૧ | Yogeshwari Arati 1 |
-
| | |
યોગેશ્વરી આરતી મરાઠી ૨ | Yogeshwari Arati 2 | (audio)
-
| | |
રામકૃષ્ણારાત્રિકમ્ | rAmakRiShNArAtrikam | (stotramAlA, stavanjaliH, Info 1, 2)
-
| | |
રામચન્દ્રાર્તિક્યમ્ (શ્રીરામનન્દનમયૂરેશ્વરકૃતમ્) | rAmachandrArtikyam | (Scan)
-
| | |
રામારાત્રિકા (શ્રીધરસ્વામીવિરચિતા) | rAmArAtrikA | (Marathi, Collection 1, 2, Selected)
-
| | |
લઘુસપ્તશતીસ્તોત્રમ્ | laghusaptashatIstotram |
-
| | |
લલિતામ્બા નીરાજનમ્ | lalitAmbA nIrAjanam |
-
| | |
લલિતામ્બા નીરાજનમ્ | lalitAmbA nIrAjanam |
-
| | |
લક્ષ્મણદેવાષ્ટોત્તરશતનામાવલી | Swami Lakshman Joo Ashtottarashatanamavali | (Scan)
-
| | |
વિઠ્ઠલાર્તિક્યમ્ (શ્રીરામનન્દનમયૂરેશ્વરકૃતમ્) | viThThalArtikyam | (Scan)
-
| | |
વિશ્વેશ્વરનીરાજનમ્ | vishveshvaranIrAjanam |
-
| | |
વિષ્ણુનીરાજનમ્ | viShNunIrAjanam | (Scan)
-
| | |
વિષ્ણોર્નીરાજનમ્ | viShNornIrAjanam | (Scan)
-
| | |
વ્યાડેશ્વર આરતી (મરાઠી) | vyADeshvara AratI | (Video, Audio, Info, Image)
-
| | |
શઙ્કરાચાર્યારાત્રિકા (શ્રીધરસ્વામીવિરચિતા) | shankarAchAryArAtrikA | (Marathi, Collection 1, 2, Selected)
-
| | |
શયનારાર્તિકાર્યા | shayanArArtikAryA | (Scan)
-
| | |
શાકમ્ભરી આરતી ૧ | shAkambharI AratI 1 |
-
| | |
શાકમ્ભરી આરતી ૨ | shAkambharI AratI 2 |
-
| | |
શિવ આરતી (સર્વેશં પરમેશં) | shiva AratI |
-
| | |
શિવકર્પૂરસ્તોત્રમ્ | shivakarpUrastotram | (Scan)
-
| | |
શિવનીરાજનસ્તોત્રમ્ (પ્રકાશાનન્દપુરીવિરચિતમ્) | shivanIrAjanastotram | (Scan)
-
| | |
શિવ નીરાઞ્જનમ્ | shiva nIrA.njanam | (video with pAThabheda, Scan 1, 2)
-
| | |
શિવશતાષ્ટનામસ્તોત્રમ્ માસ ૦૮ કાર્તિકમાસકૃતે (શિવરહસ્યાન્તર્ગતા) | kArtikamAsakRRite shivashatAShTanAmastotram mAsa 8 | (Scan, nAmAvalI, shivastutiH)
-
| | |
શિવસ્તુતિઃ માસ ૦૮ કાર્તિકમાસકૃતે (શિવરહસ્યાન્તર્ગતા) | kArtikamAsakRRite shivastutiH mAsa 8 | (Scan, stotram, nAmAvalI)
-
| | |
શિવાર્ચનોપદેશમ્ સંસારતરણોપાયાર્થં (શિવરહસ્યાન્તર્ગતમ્) | saMsArataraNopAyArthaM shivArchanopadesham | (Scan)
-
| | |
શિવાર્તિક્યમ્ ૧ (શ્રીરામનન્દનમયૂરેશ્વરકૃતમ્) | shivArtikyam 1 | (Scan)
-
| | |
શિવાર્તિક્યમ્ ૨ (શ્રીરામનન્દનમયૂરેશ્વરકૃતમ્) | shivArtikyam 2 | (Scan)
-
| | |
શ્રીશાકંભરી આરતી ૩ મરાઠી | shAkambharI AratI 3 Marathi | (Text text)
-
| | |
શ્રીસ્થલદેવીઆરતી (સરથલ અષ્ટાદશભુજા દેવી) | Shristhala Devi Arati | (Scan, Info 1, 2, 3)
-
| | |
સંસ્કૃતભાષાનીરાજના | saMskRRitabhAShAnIrAjanA | (Scan)
-
| | |
સંસ્કૃતાષ્ટકમ્ | Praise of Sanskrit Language |
-
| | |
સમર્થરામદાસારાત્રિકા (શ્રીધરસ્વામીવિરચિતા) | samartharAmadAsArAtrikA | (Marathi, Collection 1, 2, Selected)
-
| | |
હરિનીરાજનસ્ત્રોત્રમ્ હરિઆરાऱ્તિકસ્તોત્રમ્ (શાણ્ડિલ્યસંહિતાન્તર્ગતમ્) | harinIrAjanastrotram | (Scan)