Format:
in Gujarati | ITX in ITRANS scheme |
સંસ્કૃત HTML in different language scripts | Information and Links
-
| | |
અનઘાલક્ષ્મીવ્રતપૂજા | anaghAlakShmIvratapUjA | (Info 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 details)
-
| | |
અવિયોગવ્રતપૂજાવિધિઃ અથવા દેવીદેવાનાં નામાવલિઃ (ભવિષ્યપુરાણાન્તર્ગતમ્) | aviyogavratapUjAvidhiH | (Scans 1, 2, 3, 4, 5, Hindi)
-
| | |
અષ્ટમીપૂજાકથનમ્ ઈશ્વરપ્રોક્તં (શિવરહસ્યાન્તર્ગતમ્) | IshvaraproktaM aShTamIpUjAkathanam | (Scan, shivastutiH, kAlabhairavAShTakam)
-
| | |
આદિશઙ્કરાચાર્યપૂજાવિધી | AdishankarAchAryapUjAvidhI |
-
| | |
ઉચ્છિષ્ટગણપતિપૂજાપદ્ધતિઃ | uchChiShTagaNapati pUjApaddhatiH |
-
| | |
ઉમામહેશ્વરબાહ્યાપ્યુપચારપૂજાવર્ણનમ્ (શિવરહસ્યાન્તર્ગતમ્) | umAmaheshvarabAhyApyupachArapUjAvarNanam | (Scan)
-
| | |
ઉમામહેશ્વરાઙ્ગપૂજાવર્ણનમ્ (શિવરહસ્યાન્તર્ગતમ્) | umAmaheshvarAngapUjAvarNanam | (Scan)
-
| | |
કલ્પાન્દૃષ્ટિપૂજાસ્તુતિસ્તોત્રમ્ | kalpAndRRiShTipUjAstutistotraM | (Scan)
-
| | |
કાવેરીપૂજા (વ્રતચૂડામણિ) | kAverI pUjA from vratachUDAmaNi | (Vrata Chudamani Telugu)
-
| | |
કાશીવિશ્વેશ્વરશિવપૂજોપદેશમ્ બ્રહ્માપ્રોક્તં (શિવરહસ્યાન્તર્ગતમ્) | kAshIvishveshvarashivapUjopadesham brahmAproktaM | (Scan)
-
| | |
કાશ્મીરગણનાયકાદિપૂજનમહત્ત્વવર્ણનમ્ કાશીપ્રવિષ્ટુમ્ (શિવરહસ્યાન્તર્ગતમ્) | kAshIpraviShTuMkAshmIragaNanAyakAdipUjanamahattvavarNanam | (Scan)
-
| | |
કુમારી પૂજા | kumArI pUjA | (Info 1, 2, 3, 4)
-
| | |
કૈલાસેશ્વરપ્રદોષપૂજાવર્ણનમ્ ૧ કૈલાસેશ્વરપ્રદોષપૂજાભાષઃ ૧ (શિવરહસ્યાન્તર્ગતા) | kailAseshvarapradoShapUjAvarNanam 1 | (Scans 1, 2)
-
| | |
કૈલાસેશ્વરપ્રદોષપૂજાવર્ણનમ્ ૨ પઞ્ચમુખેશ્વરલિઙ્ગસ્તુતિઃ ૨ (શિવરહસ્યાન્તર્ગતા) | kailAseshvarapradoShapUjAvarNanam 2 | (Scans 1, 2, 3)
-
| | |
કૈલાસેશ્વરપ્રદોષપૂજાવર્ણનમ્ ૩ કૈલાસેશ્વરપ્રદોષપૂજાકથનમ્ ૩ (શિવરહસ્યાન્તર્ગતા) | kailAseshvarapradoShapUjAvarNanam 3 | (Scans 1, 2)
-
| | |
કૈલાસેશ્વરલિઙ્ગપૂજાકથનમ્ (શિવરહસ્યાન્તર્ગતમ્) | kailAseshvaralingapUjAkathanam | (Scans 1)
-
| | |
ગઙ્ગાપૂજા વિધી | gangA pUjA | (stotrANi), Info 1, 2, Marathi, simple, Hindi)
-
| | |
ગણેશધ્યાનદૂર્વાદિપૂજાવિધિ (મુદ્ગલપુરાણાન્તર્ગતા) | gaNeshadhyAnadUrvAdipUjAvidhi | (Scans 1, 2)
-
| | |
ગણેશપૂજાવિધિ સઙ્કટાં મે નિવારય (ગણેશપુરાણાન્તર્ગતા) | gaNeshapUjAvidhi | (Text)
-
| | |
ગણેશબાહ્યપૂજા ગૃત્સમદકૃતા (મુદ્ગલપુરાણાન્તર્ગતા) | gaNeshabAhyapUjA gRitsamadakRitA |
-
| | |
ગણેશમાનસપૂજા ૨ | gaNeshamAnasapUjA 2 | (Scan)
-
| | |
ગણેશમાનસપૂજા ગૃત્સમદકૃતા (મુદ્ગલપુરાણાન્તર્ગતા) | gaNeshamAnasapUjA gRitsamadakRitA |
-
| | |
ગણેશમાનસપૂજાસ્તોત્રમ્ (ચન્દ્રશેખરભારતી વિરચિતમ્) | gaNeshamAnasapUjAstotram | (Scan, Translation 1, 2)
-
| | |
ગાયત્રીરાજોપચારમાનસપૂજા | gAyatrIrAjopachAramAnasapUjA | (Scan)
-
| | |
ગોકર્ણમહાલિઙ્ગેવ પ્રદોષપૂજાકૈઙ્કર્યવર્ણનમ્ (શિવરહસ્યાન્તર્ગતા) | gokarNamahAlingeva pradoShapUjAkainkaryavarNanam | (Scan)
-
| | |
ગોકર્ણેશ્વર માનસિકારાધનમ્ અથવા ગોકર્ણમાનસિકપૂજા | gokarNeshvara mAnasikArAdhanam | (Scan, Info)
-
| | |
જગન્નાથ વૈદિક પૂજાપદ્ધતિઃ | jagannAtha vaidika pUjApaddhatiH | (DOC, PDF, , Vedic View 1, 2, chakrAbjamaNDala 1, 2, pUjA)
-
| | |
તારિણીપારિજાતઃ (વિદ્વદુપાધ્યાયપણ્ડિતવિરચિતઃ) | tAriNIpArijAtaH | (Scan)
-
| | |
તુલસીપત્રપૂજામહિમા નારાયણકૃતા (બૃહદ્ધર્મપુરાણાન્તર્ગતા) | tulasIpatrapUjAmahimA nArAyaNakRitA | (Scan)
-
| | |
તુલસીપૂજા ૧ | tulasIpUja 1 |
-
| | |
તુલસીપૂજા ૨ | tulasIpUjA 2 | (TulasiPuja scanned)
-
| | |
તુલસીપૂજા ૩ | tulasIpUjA 3 | (TulasiPuja scanned)
-
| | |
તુલસીપૂજા ૪ (લઘુ) | tulasIpUjA 4 | (TulasiPuja scanned)
-
| | |
ત્રિપુરસુન્દરીષોડશોપચારપૂજા | tripurasundarIShoDashopachArapUjA |
-
| | |
દત્તમાનસપૂજા (વાસુદેવાનન્દસરસ્વતીવિરચિતમ્) | dattamAnasapUjA | (stotrAdisangraha, Author)
-
| | |
દુર્ગામાનસ પૂજા | durgAmAnasa pUjA |
-
| | |
દેવીચતુઃષષ્ટ્યુપચારપૂજાસ્તોત્રમ્ અથવા પરા માનિસિકા પૂજા અથવા દેવીમાનસિકપૂજા | devIchatuHShaShTyupachArapUjAstotram OR parA mAnisikA pUjA OR devImAnasikapUjA | (Tamil)
-
| | |
દેવીપૂજનવિધિનિરૂપણં (દેવીભાગવતાન્તર્ગતમ્) | devIpUjanavidhinirUpaNaM | (Devi Bhagavatam)
-
| | |
ધરાર્ચનવિધિઃ (ગરુડપુરાણાન્તર્ગતમ્) | dharArchanavidhiH | (Scans 1, 2, 3, 4, English)
-
| | |
ધૂપલક્ષણતન્માહાત્મ્યમ્ (વીરમાહેશ્વરાચારસંગ્રહે, સાર્થ મરાઠી) | dhUpalakShaNatanmAhAtmyam | (Scan)
-
| | |
નવદુર્ગાપૂજાવિધિઃ કલ્પોક્તા | kalpokta navadurgApUjAvidhiH | (kalpokta)
-
| | |
નિર્ગુણમાનસપૂજા | nirguNamAnasapUjA | (Scan)
-
| | |
પરાપૂજાપ્રકાશસ્તોત્રમ્ | parApUjAprakAshastotram | (Scan)
-
| | |
પરાપૂજા (શઙ્કરાચાર્યવિરચિતા ?) | parA pUjA | (Scans 1, 2, Hindi)
-
| | |
પૂજાવિધાનમ્ ચન્દ્રશેખરેન્દ્રસરસ્વતી સગુણોપાસના | Pujavidhanam of Shri Chandrashekharendrasaraswati | (Info)
-
| | |
પૌરાણપ્રયોગદર્પણઃ | paurANaprayogadarpaNaH |
-
| | |
પ્રદોષપૂજાદર્શનફલવર્ણનમ્ (શિવરહસ્યાન્તર્ગતમ્) | pradoShapUjAdarshanaphalavarNanam | (Scan)
-
| | |
પ્રદોષપૂજામહિમવર્ણનમ્ (શિવરહસ્યાન્તર્ગતમ્) | pradoShapUjAmahimavarNanam | (Scan)
-
| | |
બાલાઆવાહનમ્ | bAlAAvAhanam | (Scan)
-
| | |
બાલાનિત્યપૂજાવિધાનમ્ | bAlAnityapUjAvidhAnam | (Scan)
-
| | |
બાલાનિર્ગુણમાનસપૂજાપરાભાવનાસ્તોત્રમ્ | bAlAnirguNamAnasapUjAparAbhAvanAstotram | (Scan)
-
| | |
બાલાબાહ્યપૂજાવિધિઃ | bAlAbAhyapUjAvidhiH | (Scan)
-
| | |
બાલામાનસપૂજા (ઉદ્યદ્ભાનુસહસ્રકાન્તિમરુણક્ષૌમામ્બરાલઙ્કૃતાં) | bAlAmAnasapUjA | (Scan)
-
| | |
બાલાસગુણમાનસપૂજા | bAlAsaguNamAnasapUjA | (Scan)
-
| | |
બાલાસપર્યાપૂજા | bAlAsaparyApUjA | (Scan)
-
| | |
ભગવન્માનસપૂજા | bhagavanmAnasapUjA |
-
| | |
ભાવલિઙ્ગપૂજનં ઋષિગૌતમપ્રોક્તમ્ (શિવરહસ્યાન્તર્ગતમ્) | bhAvalingapUjanaM RiShigautamaproktam | (Scan)
-
| | |
માસશિવરાત્રિપૂજોપદેશમ્ ઈશ્વરપ્રોક્તં (શિવરહસ્યાન્તર્ગતમ્) | IshvaraproktaM mAsashivarAtripUjopadesham | (Scan, nAmAvalI, shivashivAstutiH)
-
| | |
મીનાક્ષીષોડશોપચારસ્તુતિઃ | mInAkShIShoDashopachArastutiH | (Scan)
-
| | |
મૃત્યુઞ્જયમાનસિકપૂજાસ્તોત્રમ્ (શઙ્કરાચાર્યવિરચિતમ્) | mRityunjaya mAnasika pUjA stotram |
-
| | |
રમણપૂજાવિધાનમ્ | ramaNapUjAvidhAnam | (Scan)
-
| | |
રાઘવેન્દ્રપાદુકાપૂજાવિધાનમ્ (કૃષ્ણ અવધૂતપણ્ડિતવિરચિતમ્) | rAghavendrapAdukApUjAvidhAnam | (Kannada 1, 2, Author, Video)
-
| | |
રાઘવેન્દ્રપૂજાવિધાનમ્ (કૃષ્ણ અવધૂતપણ્ડિતવિરચિતમ્) | rAghavendrapUjAvidhAnam | (Kannada 1, 2, Author, Video)
-
| | |
રાધાપૂજાવિધિવર્ણનમ્ (બ્રહ્મવૈવર્તપુરાણાન્તર્ગતમ્) | rAdhApUjAvidhivarNanam | (Scans 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, English 1, 2)
-
| | |
રામદશાવરણપૂજા | rAmadashAvaraNapUjA | (VSM 2)
-
| | |
લલિતા ચતુઃષષ્ટ્યુપચારસઙ્ગ્રહઃ | Lalita chatuHShaShTyupachArasaMgrahaH | (Translation)
-
| | |
લિઙ્ગપૂજામહિમવર્ણનમ્ પ્રદોષકાલે (શિવરહસ્યાન્તર્ગતમ્) | pradoShakAle lingapUjAmahimavarNanam | (Scan)
-
| | |
વનદુર્ગામન્ત્રવિધાનમ્ | vanadurgAmantravidhAnam |
-
| | |
વિશ્વલોચનચક્રપૂજા | vishvalochanachakrapUjA |
-
| | |
વિષ્ણુપૂજાવિધિનિરૂપણમ્ (ગરુડપુરાણાન્તર્ગતમ્) | viShNupUjAvidhinirUpaNam | (Scans 1, 2, 3, 4, English)
-
| | |
વિષ્ણુપૂજાસ્તોત્રમ્ | viShNupUjAstotram | (VSM 2)
-
| | |
વિષ્ણોર્સ્ત્રિંશોપચારપૂજન | viShNorstriMshopachArapUjana |
-
| | |
વૃન્દાવનતુલસીવિષ્ણુપૂજા | vRRindAvanatulasIviShNupUjA | (TulasiPuja scanned)
-
| | |
શમ્ભુપૂજોપદેશમ્ ગર્ભવાસ ભયમુક્ત્યાર્થ વિષ્ણુપ્રોક્તં (શિવરહસ્યાન્તર્ગતમ્) | viShNuproktaM garbhavAsabhayamuktyArthashambhupUjopadesham | (Scan)
-
| | |
શરવણભવમાનસપૂજાસ્તોત્રમ્ | sharavaNabhavamAnasapUjAstotram | (Translation)
-
| | |
શિવદ્વાત્રિંશોપચારપૂજન | shivadvAtriMshopachArapUjana |
-
| | |
શિવધ્યાનાઅન્ત્રપૂજા વશિષ્ઠપ્રોક્તા (કાલિકાપુરાણાન્તર્ગતા) | shivadhyAnamantrapUjA vashiShThaproktA | (Parts 1, 2)
-
| | |
શિવપર્વપૂજાકથનમ્ સ્કન્દપ્રોક્તં (શિવરહસ્યાન્તર્ગતમ્) | skandaproktaM shivaparvapUjAkathanam | (Scan)
-
| | |
શિવપૂજનમહિમા (શિવરહસ્યાન્તર્ગતઆ) | shivapUjanamahimA | (Scan)
-
| | |
શિવપૂજનવિજ્ઞાનમ્ (શિવરહસ્યાન્તર્ગતમ્) | shivapUjanavijnAnam | (Scan)
-
| | |
શિવપૂજા | shiva pUjA |
-
| | |
શિવપૂજાફલવર્ણનમ્ બિલ્વપુષ્પપઞ્ચામૃતધાન્યજલધારાદિ (શિવરહસ્યાન્તર્ગતમ્) | bilvapuShpapanchAmRitadhAnyajaladhArAdi shivapUjAphalavarNanam | (Scan)
-
| | |
શિવપૂજાફલાનુગ્રહવર્ણનમ્ શિવપ્રોક્તં (શિવરહસ્યાન્તર્ગતમ્) | shivapUjAphalAnugrahavarNanam shivaproktaM | (Scan)
-
| | |
શિવપૂજામહિમકથનં નન્દિકેશપ્રોક્તમ્ (શિવરહસ્યાન્તર્ગતમ્) | shivapUjAmahimakathanaM nandikeshaproktam | (Scan)
-
| | |
શિવપૂજામહિમોપદેશમ્ સદાશિવપ્રોક્તં (શિવરહસ્યાન્તર્ગતમ્) | shivapUjAmahimopadesham sadAshivaproktaM | (Scan)
-
| | |
શિવપૂજાવિધાનમ્ (શિવરહસ્યાન્તર્ગતમ્) | shivapUjAvidhAnam | (Scan)
-
| | |
શિવપૂજાસાધનાનિ ૧ સ્નાનકર્મશિવમન્ત્રોપદેશમ્ (શિવરહસ્યાન્તર્ગતમ્) | shivapUjAsAdhanAni 1 snAnakarmashivamantropadesham | (Scan)
-
| | |
શિવપૂજાસાધનાનિ ૨ શિવાર્ચને પુષ્પાર્પણોપદેશમ્ (શિવરહસ્યાન્તર્ગતમ્) | shivapUjAsAdhanAni 2 shivArchane puShpArpaNopadesham | (Scan)
-
| | |
શિવપૂજાસાધનાનિ ૩ શિવાર્ચને દ્રવ્યાદ્યર્પણોપદેશમ્ (શિવરહસ્યાન્તર્ગતમ્) | shivapUjAsAdhanAni 3 shivArchane dravyAdyarpaNopadesham | (Scan)
-
| | |
શિવપૂજાસાધનાનિ ૪ શિવાર્ચને ઘૃતકમ્બલાર્પણોપદેશમ્ (શિવરહસ્યાન્તર્ગતમ્) | shivapUjAsAdhanAni 4 shivArchane ghRRitakambalArpaNopadesham | (Scan)
-
| | |
શિવપૂજાસાધનાનિ ૫ શિવાર્ચને ગોચરાનુસારપૂજોપદેશમ્ (શિવરહસ્યાન્તર્ગતમ્) | shivapUjAsAdhanAni 5 shivArchane gocharAnusArapUjopadesham | (Scan)
-
| | |
શિવપૂજાસાધનાનિ ૫ શિવાર્ચને ગોચરાનુસારપૂજોપદેશમ્ (શિવરહસ્યાન્તર્ગતમ્) | shivapUjAsAdhanAni 5 shivArchane gocharAnusArapUjopadesham | (Scan)
-
| | |
શિવપૂજાસ્તવઃ (જ્ઞાનશમ્ભુશિવાચાર્યવિરચિતઃ) | shivapUjAstavaH | (Scan 1, 2, 3, Text #1, 2)
-
| | |
શિવપૂજોપકરણમ્ શિવપ્રોક્તં (શિવરહસ્યાન્તર્ગતમ્) | shivapUjopakaraNam shivaproktaM | (Scan)
-
| | |
શિવમાનસપૂજા વ્યાસકૃતા (શિવરહસ્યાન્તર્ગતા) | shivamAnasapUjA vyAsakRitA | (Scan)
-
| | |
શિવમાનસપૂજા સાર્થા (શઙ્કરાચાર્યવિરચિતા) | shivamAnasapUjA | (Video, addition)
-
| | |
શિવમાનસિકપૂજા (સદાશિવબ્રહ્મેન્દ્રવિરચિતા) | shivamAnasikapUjA | (Scan Meaning)
-
| | |
શિવરાત્રિપૂજાવ્રતકથનમ્ ઈશ્વરપ્રોક્તં (શિવરહસ્યાન્તર્ગતમ્) | IshvaraproktaM shivarAtripUjAvratakathanam | (Scan)
-
| | |
શિવરાત્રિપૂજોપદેશમ્ ઈશ્વરપ્રોક્તં (શિવરહસ્યાન્તર્ગતમ્) | IshvaraproktaM shivarAtripUjopadesham | (Scan)
-
| | |
શિવલિઙ્ગપૂજાકથનમ્ (ઈશ્વરપ્રોક્તં શિવરહસ્યાન્તર્ગતમ્) | IshvaraproktaM shivalingapUjAkathanam | (Scan)
-
| | |
શિવલિઙ્ગપૂજામહિમકથનમ્ ચિત્રગુપ્તપ્રોક્તં બિલ્વમૂલસ્થિતે (શિવરહસ્યાન્તર્ગતમ્) | bilvamUlasthite shivalingapUjAmahimakathanam | (Scan)
-
| | |
શિવલિઙ્ગપૂજાવર્ણનમ્ પ્રદોષકાલે (શિવરહસ્યાન્તર્ગતમ્) | pradoShakAle shivalingapUjAvarNanam | (Scan)
-
| | |
શિવલિઙ્ગાર્ચનવિધ્યુપદેશમ્ ૧ (ઈશ્વરપ્રોક્તં શિવરહસ્યાન્તર્ગતા) | IshvaraproktaM shivalingArchanavidhyupadesham 1 | (Scan)
-
| | |
શિવલિઙ્ગાર્ચનવિધ્યુપદેશમ્ ૨ (ઈશ્વરપ્રોક્તં શિવરહસ્યાન્તર્ગતા) | IshvaraproktaM shivalingArchanavidhyupadesham 2 | (Scan)
-
| | |
શિવવૈદિકષોડચોપચારપૂજા (રુદ્રપ્રણીતમ્) | shivavaidikaShoDachopachArapUjA |
-
| | |
શિવસન્તતપૂજનવર્ણનં વ્યાસકૃતમ્ (શિવરહસ્યાન્તર્ગતમ્) | shivasantatapUjanavarNanaM vyAsakRitam | (Scan)
-
| | |
શિવસ્તુતિઃ સર્વદેવકૃતા (શિવરહસ્યાન્તર્ગતા) | shivastutiH sarvadevakRitA | (Scans 1)
-
| | |
શિવાર્ચનવિધિવ્યાખ્યા સદાશિવપ્રોક્તા (શિવરહસ્યાન્તર્ગતા) | shivArchanavidhivyAkhyA sadAshivaproktA | (Scan)
-
| | |
શ્રીકૃષ્ણમાનસિકપૂજા (ગાયત્રીસ્વરૂપ બ્રહ્મચારીવિરચિતા) | shrIkRRiShNamAnasikapUjA | (Scan)
-
| | |
શ્રીધરસ્વામીપૂજા | shrIdharasvAmIpUjA | (Marathi, Collection 1, 2, Selected)
-
| | |
શ્રીરામપૂજા (અયોધ્યાયાં શ્રીરામજન્મભૂમિ-મન્દિરસ્ય મૂલ-સ્થાન-પ્રાણ-પ્રતિષ્ઠાયાઃ) | shrIrAmapUjA performed at Ayoddhya for Pranapratishtha ceremony | (Scan)
-
| | |
શ્રીરામપૂજાવિધિવિધાનમ્ માનસી બાહ્યશ્ચ (આનન્દરામાયણાન્તર્ગતમ્) | rAmapUjAvidhividhAnam mAnasI and bAhyaH from Anandaramayana | (Scan)
-
| | |
ષણ્મુખમાનસપૂજા ૨ (આણ્ડવન્પિચ્ચૈઅમ્માળ્ કૃતા) | ShaNmukhamAnasapUjA 2 |
-
| | |
સઙ્ક્ષિપ્તશ્રીયન્ત્રપૂજા (રુદ્રયામલાન્તર્ગતમ્) | sankShiptashrIyantrapUjA | (Scan)
-
| | |
સત્યનારાયણ વ્રતકથા | satyanArAyaNa vratakathA | (pUjA-kathA 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7)
-
| | |
સન્ધ્યાપ્રયોગઃ (સન્ધ્યાધ્યાનમાવાહનઞ્ચ મન્ત્રાચમનમ્ ગાયત્ર્યાવાહનમ્ સહિતમ્) | sandhyAprayogaH | (Scan)
-
| | |
સભાપૂજા | sabhApUjA |
-
| | |
સરસ્વતીમાનસપૂજા (પુષ્પા શ્રીવત્સેનવિરચિતા) | sarasvatImAnasapUjA | (Collection)
-
| | |
સુદર્શનચક્રસ્તોત્રમ્ અથવા સુદર્શનપૂજાવિધાનમ્ (ગરુડપુરાણાન્તર્ગતમ્) | Sudarshanachakra Stotram |
-
| | |
સુબ્રહ્મણ્ય પૂજાકલ્પઃ | subrahmaNya pUjAkalpaH |
-
| | |
સુબ્રહ્મણ્યપૂજાવિધિઃ સુબ્રહ્મણ્યલઘુપૂજાવિધિઃ | Subrahmanya Puja Vidhi | (Scan)
-
| | |
સુબ્રહ્મણ્ય માનસપૂજા | subrahmaNya mAnasapUjA |
-
| | |
સુબ્રહ્મણ્યરાધનમ્ | Subrahmanya Aradhanam | (Scan)
-
| | |
સુબ્રહ્મણ્યશક્ત્યર્ચનમ્ | Subrahmanya Shakti Archanam | (Scan)
-
| | |
હનુમતઃઆવરણપૂજા | hanumataHAvaraNapUjA |
-
| | |
હનુમતઃલઘુપૂજાક્રમઃ | hanumataHlaghupUjAkramaH |
-
| | |
હનુમન્માનસિકપૂજા | hanumanmAnasikapUjA | (Scan Part 1, copy, 2, copy)
-
| | |
હયગ્રીવપૂજાવિધિઃ (ગરુડપુરાણાન્તર્ગતમ્) | hayagrIvapUjAvidhiH | (Scans 1, 2, 3, 4, English)
-
| | |
હયગ્રીવપૂજા સ્તોત્રમ્ ચ (ગરુડપુરાણાન્તર્ગતમ્) | Hayagriva Puja and Stotram |
-
| | |
હરિહરપુત્ર પૂજાકલ્પઃ | hariharaputra shAstA shabarigirIshAbhinna pUjA vidhi |
-
| | |
ક્ષેત્રપૂજનમ્ શિવપ્રોક્તમ્ (શિવરહસ્યાન્તર્ગતા) | kShetrapUjanamshivaproktaM | (Scans 1)