Format:in Gujarati | ITX in ITRANS scheme |
સંસ્કૃત HTML in different language scripts | Information and Links
-
| | |
અક્કલકોટસ્વામીસમર્થસહસ્રનામાવલિઃ | Akkalakota Swami Samartha Sahasranamavali | (Audio 1, 2)
-
| | |
અક્કલકોટસ્વામી સમર્થાષ્ટોત્તરશતનામાવલી | akkalakoTasvAmI samartha 108 nAmAvalI |
-
| | |
અગ્ન્યષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ (સામ્બદીક્ષિતેન સઙ્કલિતમ્) | agnyaShTottarashatanAmAvaliH | (stotram, 1, 2)
-
| | |
અઘોરમૂર્તિસહસ્રનામાવલિઃ ૨ | aghoramUrtisahasranAmAvaliH 2 |
-
| | |
અઙ્ગારકાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ મઙ્ગલાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ (મહીસુતાય મહાભાગાય) | a.ngArakAShTottarashatanAmAvalI | (stotram
-
| | |
અધ્યાત્મરામાયાણાધિષ્ઠિતા શ્રીરામનામાવલિઃ | adhyAtmarAmAyANAdhiShThitA shrIrAmanAmAvaliH | (Excel)
-
| | |
અનઘદેવાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ | anaghadevAShTottarashatanAmAvaliH | (details)
-
| | |
અનઘસ્વામિનઃ ષોડશનામાનિ | anaghasvAminaH ShoDashanAmAni | (details)
-
| | |
અનઘાદેવ્યષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ | anaghAdevyaShTottarashatanAmAvaliH | (details)
-
| | |
અનઘાલક્ષ્મ્યાઃ ષોડશનામાનિ | anaghAlakShmyAH ShoDashanAmAni | (details)
-
| | |
અનન્તપદ્મનાભાષ્ટોત્તરશતનામાવલી ૨ | Anantapadmanabha Ashtottarashatanamavali 2 | (Kannada)
-
| | |
અનન્તાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ | anantAShTottarashatanAmAvaliH | (VSM 2)
-
| | |
અન્નપૂર્ણાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ (અન્નપૂર્ણાયૈ શિવાયૈ દેવ્યૈ) | annapUrNAShTottarashatanAmAvalI | (stotram 1, 2)
-
| | |
અન્નપૂર્ણાસહસ્રનામાવલી | annapUrNA sahasranAmAvalI |
-
| | |
અમૃતાનન્દમય્યષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ | amRRitAnandamayyaShTottarashatanAmAvaliH | (Translation 1, 2, Videos 1, 2)
-
| | |
અમ્બિકાષ્ટોત્તરશતનામાવલી | ambikAShTottarashatanAmAvalI | (navadurgApUjA)
-
| | |
અરુણાચલેશ્વરસહસ્રનામાવલી | Arunachaleshvara Sahasra-Namavali |
-
| | |
અર્ધનારીશ્વરસહસ્રનામાવલિઃ ૧ (અખણ્ડમણ્ડલાકારાય અખિલાણ્ડેકનાયિકાયૈ) | ardhanArIshvarasahasranAmAvalI 1 | (Scan, stotram)
-
| | |
અર્ધનારીશ્વરાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ | ardhanArIshvarAShTottarashatanAmAvaliH | (Scan)
-
| | |
અષ્ટલક્ષ્મ્યષ્ટોત્તરશતનામાવલી | Shri Ashtalaxmi - 108 Names (aShTa nAmAvalI) |
-
| | |
આઞ્જનેયાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ હનુમદષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ આઞ્જનેયાય મહાવીરાય હનૂમતે મારુતાત્મજાય) | Shrmad Anjaneya Ashtottarashatanamavali | (stotram
-
| | |
આત્મનાથશતનામાવલિઃ | AtmanAthashatanAmAvaliH | (Scan, Info 1, 2)
-
| | |
આદિત્યહૃદયમ્ નામાવલી | AdityahRidayam nAmAvalI |
-
| | |
આદિત્યાષ્ટોત્તરનામાવલિઃ અથવા સૂર્યાષ્ટોત્તરનામાવલિઃ (ભવિષ્યપુરાણાન્તર્ગતા) | AdityAShTottaranAmAvaliH athavA sUryAShTottaranAmAvaliH | (Scan, stotram)
-
| | |
આર્યાષ્ટોત્તરશતનામાવલી | AryAShTottarashatanAmAvalI | (navadurgApUjA)
-
| | |
ઇન્દિરાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ | indirAShTottarashatanAmAvaliH | (Scan, stotra)
-
| | |
ઇન્દ્રસહસ્રનામાવલિઃ (ગણપતિમુનિવિરચિતા) | indrasahasranAmAvalI composed by Ganapti Muni | (Collected Works)
-
| | |
ઇન્દ્રાક્ષીસહસ્રનામાવલિઃ (રુદ્રયામાલાન્તર્ગતા) | indrAkShIsahasranAmAvaliH | (Manuscript, stotra)
-
| | |
ઉમાત્રિશતીસહિતં નામાવલિઃ (ગણપતિમુનિવિરચિતા) | umAtrishatI with list of 300 names by Ganapati Muni | (Collected Works)
-
| | |
ઉમાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ | umAShTottarashatanAmAvalI | (Scan)
-
| | |
ઐરાવતેશ્વરાષ્ટોત્તરશતનામવાલી | airAvateshvarAShTottarashatanAmavAlI | (Scan)
-
| | |
કકારકૂટઘટિત આદ્યા અથવા કાલિકા શતનામાવલિઃ | kakArakUTaghaTita AdyA athavA kAlikA shatanAmAvaliH | (Scans 1, 2, stotram)
-
| | |
કકારાદિકાલીસહસ્રનામાવલી | kakArAdikAlI sahasranAmAvalI | (Scan)
-
| | |
કમલાષ્ટોત્તરશતનામાવલી | kamalAaShTottarashatanAmAvalI |
-
| | |
કરુણામય્યષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ | karuNAmayyaShTottarashatanAmAvaliH | (Translation)
-
| | |
કલ્યાણરામનામાવલી | kalyANarAmanAmAvalI |
-
| | |
કામકલાકાલીસહસ્રનામાવલિઃ (મહાકાલસંહિતાયાં) | kAmakalAkAlIsahasranAmAvaliH | (Scans 1, 2, text, stotram)
-
| | |
કામાક્ષીપઞ્ચશતી (નામાવલિઃ) | kAmAkShIpanchashatI | (stotramanjari 2, stotram)
-
| | |
કામાક્ષીસહસ્રનામાવલિઃ (સૃષ્ટિસંહિતાયાં) | kAmAkShIsahasranAmAvaliH | (Video)
-
| | |
કામાક્ષ્યષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૧ | kAmAkShyaShTottarashatanAmAvaliH 1 |
-
| | |
કામાક્ષ્યષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૨ | kAmAkShyaShTottarashatanAmAvaliH 2 |
-
| | |
કાર્તિકેયાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ | kArtikeyAShTottarashatanAmAvaliH | (scan, stotra)
-
| | |
કાલભૈરવસહસ્રનામાવલિઃ અથવા સ્વર્ણાકર્ષણભૈરવસહસ્રનામાવલિઃ | Svarnakarshana Bhairava Sahasranamavalih | (Scan, stotram)
-
| | |
કાલીશતનામાવલિઃ કાલીકકારાદિનામશતાષ્ટકનામાવલિઃ (કકારાદિ) | kAlIkakArAdinAmashatAShTakanAmAvalI |
-
| | |
કિરાતશાસ્તુઃ અષ્ટોત્તરશતનામાવલી | kirAtashAstuH aShTottarashatanAmAvalI |
-
| | |
કુમારત્રિશતીનામાવલિઃ અથવા સુબ્રહ્મણ્યત્રિશતિનામાવલી ૨ અથવા શત્રુઞ્જયત્રિશતીનામાવલી | kumAratrishatInAmAvaliH athavA shatrunjayatrishatInAmAvalI | (stotram, Commments)
-
| | |
કુમારસહસ્રનામાવલિઃ અથવા કાર્તિકેયસહસ્રનામાવલિઃ | kumArasahasranAmAvaliH | (Scans 1, 2, stotram)
-
| | |
કુમાર્યષ્ટોત્તરશતનામાવલી | kumAryaShTottarashatanAmAvalI | (navadurgApUjA)
-
| | |
કૃષ્ણગીતિનામાવલિઃ | kRRiShNagItinAmAvaliH | (kRRiShNagIti)
-
| | |
કૃષ્ણાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૧ (શ્રીકૃષ્ણાય કમલાનાથાય વાસુદેવાય) | kRiShNAShTottarashatanAmAvalI 1 | (Scan, stotram)
-
| | |
કૃષ્ણાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૨ પ્રેમામૃતરસાયનાખ્યા | premAmRitarasAyanAkhyA kRiShNAShTottarashatanAmAvalI |
-
| | |
કેતુ અષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ | ketu aShTottarashatanAmAvalI | (108 names)
-
| | |
કેદારસહસ્રનામાવલિઃ (બ્રહ્માણ્ડપુરાણાન્તર્ગતા) | kedArasahasranAmAvaliH | (stotram, Scans 1, 2)
-
| | |
કેદારેશ્વરાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ | kedAreshvarAShTottarashatanAmAvaliH |
-
| | |
કૈલાસચતુર્દ્વારસ્થલિઙ્ગનામાવલિઃ ૧ (શિવરહસ્યાન્તર્ગતા) | kailAsachaturdvArasthalinganAmAvaliH 1 | (Scans 1, stotram)
-
| | |
કૈલાસચતુર્દ્વારસ્થલિઙ્ગનામાવલિઃ ૨ (શિવરહસ્યાન્તર્ગતા) | kailAsachaturdvArasthalinganAmAvaliH 2 | (Scans 1, stotram)
-
| | |
કૈલાસચતુર્દ્વારસ્થલિઙ્ગનામાવલિઃ ૩ (શિવરહસ્યાન્તર્ગતા) | kailAsachaturdvArasthalinganAmAvaliH 3 | (Scans 1, stotram)
-
| | |
કૈલાસચતુર્દ્વારસ્થલિઙ્ગનામાવલિઃ ૪ (શિવરહસ્યાન્તર્ગતા) | kailAsachaturdvArasthalinganAmAvaliH 4 | (Scans 1, stotram)
-
| | |
ગઙ્ગાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૧ (ગંગાયૈ, વિષ્ણુપાદસંભૂતાયૈ) | ga.ngAShTottara shatanAmAvalI |
-
| | |
ગઙ્ગાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૨ (ગઙ્ગાયૈ, મહાભદ્રાયૈ) | gangAShTottarashatanAmAvaliH 2 | (Text)
-
| | |
ગજાનનમહારાજસહસ્રનામાવલિઃ (શેગાંવનિવાસી) | 1000 names of Shegaon NivAsi Shri Gajanana Maharaj |
-
| | |
ગજાનનમહારાજાષ્ટોત્તરશતનામાવલિ ૧ (શેગાંવનિવાસી) | 108 names (1) of Shri Gajanana Maharaj from Shegao, Maharashtra | (Video, Audio)
-
| | |
ગણપતિગકારાષ્ટોત્તરશતનામાવલી | gaNapatigakArAShTottarashatanAmAvalI |
-
| | |
ગણપતિષોડશનામાવલિઃ સ્તોત્રં ચ | gaNapatiShoDashanAmAvaliH | (Scan)
-
| | |
ગણપતિસહસ્રનામાવલિઃ મહાગણપતિસહસ્રનામાવલિઃ ૧ (ગણેશપુરાણાન્તર્ગતા ગણેશ્વરાય ગણક્રીડાય) | gaNapati sahasranAmAvalI | (Bhashya Of Bhaskararaya, audio, stotram)
-
| | |
ગણેશ ગકારસહસ્રનામાવલી | gaNesha gakAra sahasranAmAvali |
-
| | |
ગણેશદ્વાદશનામસ્તોત્રમ્ ૧ નામાવલીસહિતમ્ (મુદ્ગલપુરાણાન્તર્ગતમ્) | gaNeshadvAdashanAmastotram 1 |
-
| | |
ગણેશદ્વાદશનામસ્તોત્રમ્ ૨ નામાવલીસહિતમ્ (ગણેશપુરાણાન્તર્ગતમ્) | gaNeshadvAdashanAmastotram 2 nAmAvalIsahitam | (Text)
-
| | |
ગણેશપઞ્ચાશન્નામાવલી | gaNeshapanchAshannAmAvalI |
-
| | |
ગણેશાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૧ (યમપ્રોક્તં મુદ્ગલપુરાણાન્તર્ગતમ્ ગણેશાય હેરમ્બાય) | Ganesha Ashtottarashatanamavali 1 | (Scan, stotram)
-
| | |
ગણેશાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૩ (ગજાનનાય ગણાધ્યક્ષાય) | gaNeshAShTottarashatanAmAvaliH 3 | (Scan), Text)
-
| | |
ગણેશાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૪ (અકલ્મષાય) | gaNesha aShTottarashata nAmAvali 4 |
-
| | |
ગરુડસહસ્રનામાવલિઃ | garuDasahasranAmAvaliH | (VSM 2)
-
| | |
ગરુડાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૨ (ગરુડોપનિષદુદ્ધૃતા) | garuDAShTottarashatanAmAvaliH 2 | (Scan Telugu)
-
| | |
ગરુડાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ (બ્રહ્માણ્ડપુરાણાન્તર્ગતા) | garuDAShTottarashatanAmAvaliH | (VSM 2)
-
| | |
ગાયત્રીસહસ્રનામાવલિઃ ૧ (તત્કારરૂપાયૈ તત્વજ્ઞાયૈ) | gAyatrIsahasranAmAvalI 1 |
-
| | |
ગાયત્રીસહસ્રનામાવલિઃ ૨ (દેવીભાગવતાન્તર્ગતમ્ અચિન્ત્યલક્ષણાયૈ અવ્યક્તાયૈ) | 1008 names of Gayatri | (Scan, stotram)
-
| | |
ગાયત્ર્યષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ | gAyatryaShTottarashatanAmAvaliH | (stotra, Text)
-
| | |
ગુરુ અષ્ટોત્તરશતનામાવલી | Guru Ashtottarashata Namavali |
-
| | |
ગુરુ (ગ્રહ) અષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ બૃહસ્પત્યષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ | guru aShTottarashatanAmAvalI | (stotram)
-
| | |
ગુરુનાથગુહ્યનામસાહસ્રમ્ | gurunAthaguhyanAmasAhasram |
-
| | |
ગુરુવાયુરપ્પન્ અથવા નારાયણીય તથા રોગહરસહસ્રનામાવલિઃ | guruvAyurappansahasranAmAvaliH | (stotram, Audio)
-
| | |
ગુર્વષ્ટોત્તરશતનામાવલિસ્તોત્રમ્ (ગીતાસાર) | gurvaShTottarashatanAmAvalistotram gItAsAra |
-
| | |
ગુર્વષ્ટોત્તરસહસ્રનામાવલિઃ | gurvaShTottarasahasranAmAvaliH | (Video)
-
| | |
ગુહનામાવલિઃ સ્કાન્દસંગ્રહઃ (ગણપતિસુબ્રહ્મણ્યશર્મણઃ વિરચિતઃ) | guhanAmAvalI skAndasaMgrahaH | (Scan, Formatted)
-
| | |
ગોકુલેશનામાવલિઃ (દાસદાસવિરચિતા) | gokuleshanAmAvaliH | (pushti margiya stotraratnAkara)
-
| | |
ગોદાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ | godAShTottarashatanAmAvaliH | (Text)
-
| | |
ગોપાલદિવ્યસહસ્રનામાવલિઃ (શાણ્ડિલ્યસંહિતાન્તર્ગતા શ્રીકૃષ્ણાય સચ્ચિદાનન્દાય) | gopAladivyasahasranAmAvaliH | (stotram, Scan
-
| | |
ગોપાલાષ્ટોત્તરશતનામાવલી | gopAlAShTottarashatanAmAvalI |
-
| | |
ગૌરીપતિશતનામાવલિઃ | gaurIpatishatanAmAvaliH | (stotra)
-
| | |
ગૌર્યષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૧ (ત્રિપુરારહસ્ર્યાન્તર્ગતા ગૌર્યૈ ગોજનન્યૈ વિદ્યાયૈ) | gaurI 108 names 1 | (stotram)
-
| | |
ગૌર્યષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૨ સ્વર્ણગૌર્યષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ (મહામનોન્મણીશક્ત્યૈ શિવશક્ત્યૈ શિવંકર્યૈ) | gaurI aShTottara nAmAvali 108 names 2 | (Scan)
-
| | |
ગૌર્યષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૩ (શિવાયૈ શ્રીમહાવિદ્યાયૈ શ્રીમન્મુકુટમણ્ડિતાયૈ) | Gauri 108 names |
-
| | |
ગૌર્યષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૪ (ગૌર્યૈ શ્રીગિરીન્દ્રતનયાયૈ) | gauryaShTottarashatanAmAvaliH 4 | (Tamil Grantha
-
| | |
ચણ્ડીનવાક્ષરીત્રિશતી | chaNDInavAkSharItrishatI | (Scans 12)
-
| | |
ચણ્ડીષષ્ઠ્યુત્તરત્રિશત્યર્ચનમ્ | chaNDIShaShThyuttaratrishatyarchanam | (Scan)
-
| | |
ચણ્ડીષષ્ઠ્યુત્તરત્રિશત્યર્ચનમ્ | chaNDIShaShThyuttaratrishatyarchanam | (Scan)
-
| | |
ચતુઃષષ્ટિભૈરવનામાવલિઃ (રુદ્રયામલાન્તર્ગતમ્) | chatuHShaShTibhairavanAmAvaliH | (Scan)
-
| | |
ચતુરશીતિવૈષ્ણવનામાવલીસ્તોત્રમ્ (ગોકુલનાથજીકૃતમ્) | chaturashItivaiShNavanAmAvalIstotram | (pushti margiya stotraratnAkara)
-
| | |
ચન્દ્રશેખરભારત્યષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ | Chandrashekharabharati Ashtottarashatanamavali |
-
| | |
ચન્દ્રશેખરેન્દ્રસરસ્વતી સહસ્રનામાવલિઃ | chandrashekharendrasarasvatI sahasranAmAvalI | (Text, #Tamil, Info)
-
| | |
ચન્દ્રશેખરેન્દ્રસરસ્વત્યષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ મહાસ્વામિપાદોષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ | Kanchi Periyava aShTottarashata nAmAvaliH - Simple | (youtube, Text1, 2, Info)
-
| | |
ચન્દ્રશેખરેન્દ્રાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ (મઠ પાઠ) | shrImahAsvAmi aShTottarashatanAmAvaliH (maTha pATha) | (youtube, Info)
-
| | |
ચન્દ્રાષ્ટાવિંશતિનામાવલિઃ | chandrAShTAviMshatinAmAvaliH |
-
| | |
ચન્દ્રાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૨ | chandra aShTottarashatanAmAvalI 2 |
-
| | |
ચન્દ્રાષ્ટોત્તરશતનામાવલી | chandra aShTottarashatanAmAvalI | (108 names)
-
| | |
ચામુણ્ડેશ્વર્યષ્ટોત્તરશતનામાવલી | chAmuNDeshvarI aShTottarashatanAmAvalI |
-
| | |
ચિદમ્બરત્રિશતી સ્તોત્રનામાવલિઃ પઞ્ચાક્ષરી | chidambaratrishatIstotranamavaliH | (Scan)
-
| | |
ચ્યુતપુરીશાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ | chyutapurIshAShTottarashatanAmAvaliH | (Scan)
-
| | |
છિન્નમસ્તાષ્ટોત્તરશતનામાવલી | ChinnamastAaShTottarashatanAmAvalI |
-
| | |
જનમઙ્ગલનામાવલિઃ (શતાનન્દમુનિવિરચિતા) | janamangalanAmAvaliH | (Scan, Swaminarayan Sampradaya 1, 2, 3, 4, stotram)
-
| | |
જયેન્દ્રસરસ્વત્યષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ | shrIjayendrasarasvatI aShTottarashatanAmAvaliH |
-
| | |
જાનકી દ્વાદશનામાવલિઃ ૨ | jAnakI dvAdashanAmAvaliH 2 | (stotram)
-
| | |
જાનકી સહસ્રનામાવલિઃ (શ્રીજાનકીચરિતામૃતે સપ્તાશીતિતમોઽધ્યાયાન્તર્ગતા) | jAnakI sahasranAmAvaliH | (Scan, stotram, Hindi)
-
| | |
જાનકી સહસ્રનામાવલિઃ (સાર્થા શ્રીજાનકીચરિતામૃતે સપ્તાશીતિતમોઽધ્યાયાન્તર્ગતા) | jAnakI sahasranAmAvaliH with Hindi meaning | (Scan, stotram)
-
| | |
તામ્રપર્ણ્યષ્ટોત્તરશતનામાવલી | tAmraparNyaShTottarashatanAmAvalI | (Information)
-
| | |
તારાશતનામાવલિઃ ૧ (સ્વર્ણમાલાતન્ત્રાન્તર્ગતા તારિણ્યૈ તરલાયૈ તન્વ્યૈ) | tArAshatanAmAvalI 1 |
-
| | |
તારાસહસ્રનામાવલિઃ ૩ (અક્ષોભ્યસંહિતાયાં તારાયૈ નમઃ । સ્ત્રીહૃદયમહાતારાયૈ) | tArAsahasranAmAvaliH 3 from akShobhyasaMhitA | (Manuscript, Stotra)
-
| | |
તુરજાસહસ્રનામાવલિઃ અથવા તુલજા તુળજાસહસ્રનામાવલિઃ (સ્કન્દપુરાણાન્તર્ગતમ્) | turajAsahasranAmAvaliH | (stotram)
-
| | |
તુલસીનામષોડશકસ્તોત્રમ્ | tulasInAmaShoDashakastotram |
-
| | |
તુલસી સહસ્રશતનામાવલી | tulasI sahasra nAmAvali |
-
| | |
તુલસ્યષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૧ | tulasI aShTottara nAmAvali (108 names) |
-
| | |
તેજિનીવનેશ્વરાષ્ટોત્તરશતનામાવલી | tejinIvaneshvarAShTottarashatanAmAvalI | (scan)
-
| | |
ત્યાગરાજમુચુકુન્દસહસ્રનામાવલી | tyAgarAjamuchukundasahasranAmAvalI |
-
| | |
ત્રિપુરસુન્દરીશતનામાવલિઃ (કાલીવિલાસતન્ત્રાન્તર્ગતા) | tripurasundarIshatanAmAvaliH | (Scan, stotram)
-
| | |
ત્રિવિક્રમાષ્ટોત્તરશતનામાવલી ((શ્રીકૃષ્ણપ્રેમિ સ્વામિગળેન વિરચિતા) | trivikramAShTottarashatanAmAvalI |
-
| | |
દત્તાત્રેયસહસ્રનામાવલી | Dattatreya Sahasranamavali |
-
| | |
દત્તાત્રેયાષ્ટોત્તરશતનામાવલી ૫ (શ્રીદત્તાય દેવદત્તાય બ્રહ્મદત્તાય) | Shri DattAtreya 108 names |
-
| | |
દયાનન્દાક્ષરમાલીયાષ્ટોત્તરનામાવલિઃ (સ્વાત્મવિદ્યાનન્દવિરચિતમ્ સાર્થા) | The Alphabet-Garland of 108 Names of Pujya Sri Swami Dayananda | (Book)
-
| | |
દક્ષિણામૂર્ત્યષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૧ (વિદ્યારૂપિણે મહાયોગિને) | dakShiNAmUrti aShTottara shatanAmAvali 1 | (info, stotram)
-
| | |
દિવ્યશિવનામાવલિઃ શિવાર્ચનોપદેશે (શિવરહસ્યાન્તર્ગતા શિવાય રુદ્રાય મહાદેવાય) | shivArchanopadeshe divyashivanAmAvaliH | (Scan, stotram)
-
| | |
દુર્ગાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૧ (વિશ્વસારતન્ત્રાર્ગતા સત્યૈ સાધ્વ્યૈ ભવપ્રીતાયૈ) | durgAShTottarashatanAmAvalI 1 | (stotram)
-
| | |
દુર્ગાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૨ (દુર્ગાયૈ શિવાયૈ મહાલ્ક્ષ્મૈ) | durgAShTottarashatanAmAvalI 2 | (Scan, stotram)
-
| | |
દુર્ગાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૩ (દુર્ગાયૈ દારિદ્ર્યશમન્યૈ) | durgAShTottarashatanAmAvalI 3 | (navadurgApUjA)
-
| | |
દુર્ગાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૪ (શ્રિયૈ ઉમાયૈ ભારત્યૈ) | Durga Ashtottarashatanamavali 108 names 4 | (108 names of Goddess Durga)
-
| | |
દુર્ગાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૫ (બ્રાહ્મ્યૈ માહેશ્વર્યૈ કૌમાર્યૈ) | Durga Ashtottarashatanamavali 108 names 5 |
-
| | |
દુર્ગાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૬ (દુર્ગાયૈ કામકલાયૈ કાન્તાયૈ) | Durga Ashtottarashatanamavali 108 names 6 | (Scan)
-
| | |
દુર્ગાસહસ્રનામાવલિઃ ૧ પાર્વતીસહસ્રનામાવલિઃ (સ્કન્દપુરાણાન્તર્ગતા શિવાયૈ ઉમાયૈ રમાયૈ) | durgAsahasranAmAvaliH 1 | (Scan, stotram)
-
| | |
દુર્ગાસહસ્રનામાવલિઃ ૨ (તન્ત્રરાજતન્ત્રાર્ગતા શ્રીદુર્ગાયૈ દુર્ગતિહરાયૈ) | Shri Durga Sahasranamavali 2 from TantrarAjatantra | (scan, ))
-
| | |
દેવસેનાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૧ (દેવસેનાયૈ દેવલોકજનન્યૈ દિવ્યસુન્દર્યૈ દેવપૂજ્યાયૈ) | devasenA aShTottarashatanAmAvalI 1 |
-
| | |
દેવસેનાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૨ (દેવસેનાયૈ પીતામ્બરાયૈ ઉત્પલધારિણ્યૈ જ્વાલિન્યૈ) | devasenA aShTottarashatanAmAvalI 2 |
-
| | |
દેવસેનાસહસ્રનામાવલિઃ | devasenAsahasranAmAvaliH | (stotram)
-
| | |
દેવીભાગવતાષ્ઠિતા નામાવલિઃ | devIbhAgavatAShThitA nAmAvaliH Namavali constructed from Devi Bhagavatam | (Excel)
-
| | |
દેવીમાહાત્મ્યાધિષ્ઠિતા દેવીનામાવલિઃ (દુર્ગાસપ્તશતી નામાવલી) | devImAhAtmyAdhiShThitA devInAmAvaliH | (Malayalam)
-
| | |
દેવીવૈભવાશ્ચર્યાષ્ટોત્તરશતદિવ્યનામાવલી | devIvaibhavAshcharyAShTottarashatadivyanAmAvalI | (Scan)
-
| | |
દેવ્યષ્ટોત્તરશતનામાવલી | devyaShTottarashatanAmAvalI | (navadurgApUjA)
-
| | |
ધન્વન્ત્રિસહસ્રનામાવલિઃ | dhanvantrisahasranAmAvaliH | (Scan)
-
| | |
ધર્મશાસ્તાષ્ટોત્તરશતનામાવલી | dharmashAstAShTottarashatanAmAvalI |
-
| | |
ધર્મશાસ્તાસહસ્રનામાવલિઃ અથવા હરિહરપુત્રસહસ્રનામાવલી | Shri Dharmashasta or Hariharaputra Sahasranamavali |
-
| | |
ધૂમાવત્યષ્ટોત્તરશતનામાવલી | dhUmAvatIaShTottarashatanAmAvalI |
-
| | |
નટરાજકુઞ્ચિતપાદસહસ્રનામાવલિઃ | naTarAjakunchitapAdasahasranAmAvalI | (Scan)
-
| | |
નન્દિકેશ્વરાષ્ટોત્તરશતનામાવલી | nandikeshvara aShTottarashatanAmAvalI |
-
| | |
નરસિંહઃચતુઃસપ્તતિઃરૂપઃ નામાવલિશ્ચ | narasiMhaHchatuHsaptatiHrUpaH | (Scan)
-
| | |
નવગ્રહાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૧ સમુચ્ચય (ગ્રહનાયકેભ્યો લોકસંસ્તુતેભ્યો લોકસાક્ષિભ્યો) | navagrahANAM samuchchayAShTottarashatanAmAvalI 1 |
-
| | |
નવગ્રહાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૨ (ભાનવે હંસાય ભાસ્કરાય) | navagrahAShTottarashatanAmAvaliH 2 | (Text)
-
| | |
નાગનામાવલિઃ | nAganAmAvaliH | (Text)
-
| | |
નાગસહસ્રનામાવલિઃ | nAgasahasranAmAvaliH | (Scan)
-
| | |
નામરત્નમાલાવલિસ્તોત્રમ્ (કૃષ્ણરાયવિરચિતમ્) | nAmaratnamAlAvalistotram | (pushti margiya stotraratnAkara)
-
| | |
નારાયણીયાધિષ્ઠિતા ભગવન્નામાવલિઃ | nArAyaNIyAdhiShThitA bhagavannAmAvaliH | (Malayalam)
-
| | |
નિગ્રહેશ્વરીસહસ્રનામાવલિઃ (ભાગવતાનન્દગુરુણા પ્રોક્તા) | nigraheshvarIsahasranAmAvaliH (bhAgavatAnandaguruNA proktA | (Scan, stotram, Info, Books)
-
| | |
નિમ્બાર્કસહસ્રનામાવલિઃ (ગૌરમુખાચાર્યપ્રણીતા) | nimbArkasahasranAmAvaliH | (stotram, Scan)
-
| | |
નૃસિંહાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૧ | nRisi.nhAShTottarashatanAmAvalI | (108 names)
-
| | |
નૃસિંહાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૨ | nRisi.nhAShTottarashatanAmAvalI 2 | (108 names)
-
| | |
નૃસિંહાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૩ | Shri Nrisinha Ashtottarashata Namavali |
-
| | |
નૃસિંહાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૪ | nRisi.nhAShTottarashatanAmAvalI 4 |
-
| | |
પતઞ્જલ્યષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ | 108 Names praising Patanjali Muni | (Translation, PDF)
-
| | |
પદ્માવતીસહસ્રનામાવલિઃ ૧ (પદ્માવત્યૈ પદ્મવર્ણાયૈ પદ્મહસ્તાયૈ પદ્મન્યૈ) | padmAvatIsahasranAmAvaliH 1 | (stotram, Scan)
-
| | |
પદ્માવતીસહસ્રનામાવલિઃ ૨ (દેવીયામલતન્ત્રાન્તર્ગતા હ્રીં શ્રીં ક્લીં બ્લૂં નાગ્યૈ નાગરાજોપસેવિતાયૈ) | padmAvatIsahasranAmAvaliH 2 | (stotram, Manuscripts)
-
| | |
પદ્માવત્યષ્ટોત્તરશતનામાવલી | Padmavatyashtottarashatanamavali |
-
| | |
પર્વતવર્ધિનીસહસ્રનામાવલિઃ | parvatavardhinIsahasranAmAvaliH | (stotram, manuscript, Info 1, )
-
| | |
પાર્થસારથ્યષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ | pArthasArathyaShTottarashatanAmAvaliH | (Scan)
-
| | |
પાર્વતીસહસ્રનામાવલી | pArvatI sahasranAmavali | (Scan, stotra)
-
| | |
પાર્શ્વનાથાષ્ટોત્તરશતનામાવલી | pArshvanAthAShTottarashatanAmAvalI |
-
| | |
પુરુષોત્તમસહસ્રાધિકનામાવલિઃ ભાગવતકથાઽનુસારિણી (ભાગવતપુરાણાન્તર્ગતા) | puruShottamasahasrAdhikanAmAvaliH | (VSM 3, preamble)
-
| | |
પ્રણવવિધાનમ્ | praNavavidhAnam | (Scan, Info 1, 2)
-
| | |
પ્રણવસહસ્રનામાવલિઃ | praNavasahasranAmAvaliH | (Scan)
-
| | |
પ્રત્યઙ્ગિરાસહસ્રનામાવલિઃ | pratyangirAsahasranAmAvali | (Scan, details, stotram)
-
| | |
પ્રેમિકેન્દ્રસદ્ગુર્વષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ (ત્ર્યમ્બકશર્મણા વિરચિતા) | premikendrasadgurvaShTottarashatanAmAvaliH | (Scan, Info)
-
| | |
બગલાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૧ (રુદ્રયામલતન્ત્રાન્તર્ગતા બ્રહ્માસ્ત્રરૂપિણીદેવીમાતાશ્રીબગલામુખ્યૈ) | bagalAaShTottarashatanAmAvaliH 1 | (stotram)
-
| | |
બગલાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૨ અથવા પીતામ્બર્યષ્ટોત્તરશતનામાવલી (વિષ્ણુયામલાન્તર્ગતા બગલાયૈ વિષ્ણુવનિતાયૈ વિષ્ણુશઙ્કરભામિન્યૈ) | bagalAaShTottarashatanAmAvalI 2 | (stotram)
-
| | |
બગલાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૩ | bagalAShTottarashatanAmAvalI 3 | (stotram, Scan)
-
| | |
બટુકભૈરવસહસ્રનામાવલિઃ ૧ (ભૈરવતન્ત્રાન્તર્ગતા) | baTukabhairavasahasranAmAvaliH 1 | (Scan, stotram)
-
| | |
બટુકભૈરવસહસ્રનામાવલિઃ ૨ (રુદ્રયામાલાન્તર્ગતા) | baTukabhairavasahasranAmAvaliH 2 | (Stotram 1, 2, 3, Audios 1, 2)
-
| | |
બટુકભૈરવાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૧ આપદુદ્ધારક (રુદ્રયામલાન્તર્ગતમ્ ભૈરવાય ભૂતનાથાય) | baTukabhairavAShTottarashatanAmAvali 1 | (SN Manjari 1, stotramAlA, Scan, stotra)
-
| | |
બટુકભૈરવાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૨ (કાલસઙ્કર્ષણતન્ત્રાન્તર્ગતમ્ બટુકાય વરદાય) | BatukabhairavashtottarashatanamAvaliH 2 |
-
| | |
બલરામસહસ્રનામાવલિઃ (ગર્ગસંહિતાન્તર્ગર્તા) | BalaramasahasranamAvaliH | (nAmAvaliH)
-
| | |
બાલાત્રિપુરસુન્દરીઅષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૩ (શ્રીઅણુરૂપાયૈ શ્રીમહારૂપાયૈ શ્રીજ્યોતિરૂપાયૈ શ્રીમહેશ્વર્યૈ) | bAlAtripurasundarIaShTottarashatanAmAvalI 3 |
-
| | |
બાલાત્રિશતનામાવલિઃ (કુલાવર્ણવતન્ત્રાન્તર્ગતા) | bAlA trishata nAmAvalI |
-
| | |
બાલાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૨ (શ્રીબાલાયૈ) | bAlAShTottarashatanAmAvalI 2 |
-
| | |
બાલાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૪ (કલ્યાણ્યૈ ત્રિપુરાયૈ ૧) | bAlAShTottarashatanAmAvalI 4 | (Scan)
-
| | |
બાલાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૫ (અમ્બાયૈ) | bAlAShTottarashatanAmAvalI 5 | (Scan)
-
| | |
બુધાષ્ટોત્તરશતનામાવલી | budha aShTottarashatanAmAvalI | (108 names)
-
| | |
બ્રહ્માષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ | brahmAShTottarashatanAmAvaliH | (Text)
-
| | |
ભક્તસર્વસ્વમ્ સાર્થમ્ નામાવલિસહિતમ્ (ભગવદાચાર્યવિરચિતમ્) | bhaktasarvasvam |
-
| | |
ભગવત્યષ્ટોત્તરશતનામાવલી | bhagavatyaShTottarashatanAmAvalI | (navadurgApUjA)
-
| | |
ભગવદ્ગીતાધિષ્ઠિત ભગવન્નામાવલિઃ સાર્થા | bhagavadgItAdhiShThita bhagavannAmAvaliH | (Malayalam)
-
| | |
ભગવદ્ગીતાઽષ્ટોત્તરશતનામાવલી | shrImadbhagavadgItA aShTottarashatanAmAvalih | (chitrApura stutimanjari)
-
| | |
ભવાનીસહસ્રનામાવલિઃ (રુદ્રયામલાન્તર્ગતા) | bhavAnI sahasranAmAvalI | (Scanned)
-
| | |
ભાગવતપુરાણાધિષ્ઠિતા દેવતાનામાવલિઃ | bhAgavatapurANAdhiShThitA devatAnAmAvaliH | (Malayalam)
-
| | |
ભુવનેશ્વરીત્રિશતીનામાવલી | Bhuvaneshvari Trishati Namavali 300 Names | (Tamil Scan, stotram, Paintings)
-
| | |
ભુવનેશ્વરી ભકારાદિસહસ્રનામાવલિઃ | bhuvaneshvarIbhakArAdisahasranAmAvaliH | (Scan, stotram)
-
| | |
ભુવનેશ્વર્યષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૧ (મહામાયાયૈ મહાવિદ્યાયૈ મહાયોગાયૈ) | bhuvaneshvaryaShTottarashatanAmAvaliH 1 | (stotram)
-
| | |
ભુવનેશ્વર્યષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૨ (રુદ્રયામલાન્તર્ગતા મહાસમ્મોહિન્યૈ દેવ્યૈ સુન્દર્યૈ) | bhuvaneshvaryaShTottarashatanAmAvaliH 2 | (stotram)
-
| | |
ભુવનેશ્વર્યષ્ટોત્તરશતનામાવલી ૩ (કાલીવિલાસતન્ત્રાન્તર્ગતા આદ્યાયૈ ભુવનાભવ્યાયૈ) | bhuvaneshvaryaShTottarashatanAmAvalI 3 | (stotram 1, 2)
-
| | |
ભૈરવ્યષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ અથવા ત્રિપુરભૈરવ્યષ્ટોત્તરશતનામાવલી | bhairavIaShTottarashatanAmAvalI |
-
| | |
મન્ત્રરાજશતનામાવલિઃ | mantrarAjashatanAmAvaliH | (stavaH 1, 2, Info 1, 2)
-
| | |
મન્ત્રસિદ્ધિપ્રદમહાદુર્ગાશતનામાવલિઃ (મુણ્ડમાલાતન્ત્રાન્તર્ગતા, દુર્ગાયૈ ભવાન્યૈ) | Mantrasiddhiprada Mahadurga ShatanamavaliH | (stotram)
-
| | |
મલયલં અધ્યાત્મરામાયાણાધિષ્ઠિતા વિવિધ દેવતા નામાવલિઃ | malayalaM adhyAtmarAmAyANAdhiShThitA | (Excel)
-
| | |
મહાકાલસહસ્રનામાવલિઃ ૧ (પ્રકૃષ્ટનન્દોક્તાગમાન્તર્ગતમ્ મહાકાલાય મહારૂપાય મહાદેવાય મહેશ્વરાય) | mahAkAlasahasranAmAvaliH 1 |
-
| | |
મહાગણપતિનામસ્તોત્રં નામાવલિઃ | mahAgaNapatinAmastotraM nAmAvaliH | (Scan, Info 1, 2)
-
| | |
મહાગણપત્યેકવિંશતિનામાવલી | mahAgaNapatyekaviMshatinAmAvalI | (Scan)
-
| | |
મહાચણ્ડ્યષ્ટોત્તરશતનામાવલી | mahAchaNDyaShTottarashatanAmAvalI | (navadurgApUjA)
-
| | |
મહાદેવાદિદ્વાદશનામાનિ | mahAdevAdidvAdashanAmAni | (Scan)
-
| | |
મહાદેવાદ્યેકાદશરુદ્રાઃ | mahAdevAdyekAdasharudrAH | (Scan)
-
| | |
મહાપેરિયાવાત્રિશતી અકારાદિક્ષકારાન્તવર્ણમાલા નામાવલિઃ | mahAperiyAvAtrishatI | (Audio parts 1, 2)
-
| | |
મહામાર્યષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૨ શીતલાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ | mahAmAryaShTottarashatanAmAvaliH 2 shItalAShTottarashatanAmAvaliH | (Tamil Scan)
-
| | |
મહામાર્યષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ | mahAmAryaShTottarashatanAmAvaliH |
-
| | |
મહાલસાસહસ્રનામાવલિઃ | mahAlasAsahasranAmAvaliH | (stotram)
-
| | |
મહાલક્ષ્મીસ્તવમ્ અથવા વૈભવલક્ષ્મી અર્ચના | vaibhavalkShmI archanA | (Text 1, 2, Audio 1, 2)
-
| | |
મહાલિઙ્ગનામાવલિઃ પ્રાદુર્ભૂત (વીરમાહેશ્વરાચારસંગ્રહે, સાર્થ મરાઠી) | prAdurbhUtamahAlinganAmAvaliH | (stotram, Scan)
-
| | |
મહા વારાહી અષ્ટોત્તરશતનામાવલી | mahA vArAhI aShTottarashatanAmAvalI | (English)
-
| | |
માણિક્યવાચકસહસ્રનામાવલિઃ | mANikyavAchakasahasranAmAvaliH | (Scan, Info 1, 2)
-
| | |
માણિક્યવાચકાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૧ (માર્તાણ્ડતેજસે માણિક્યવાચકાય) | mANikyavAchakAShTottarashatanAmAvaliH 1 | (stotram, Scan, Info 1, 2)
-
| | |
માણિક્યવાચકાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૨ (દિવ્યજ્ઞાનસ્વરૂપાય નમઃ તેજસે જ્ઞાનદેહાય) | mANikyavAchakAShTottarashatanAmAvaliH 2 | (Scan, Info 1, 2)
-
| | |
માતઙ્ગ્યષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૧ (મહામત્તમાતઙ્ગિન્યૈ સિદ્ધિરૂપાયૈ યોગિન્યૈ) | mAtangI aShTottarashatanAmAvalI 1 | (Scan)
-
| | |
માતા અમૃતાનન્દમયી અષ્ટોત્તરશતનામાવલી | mAtA amRitAnandamayI aShTottara shata nAmAvali |
-
| | |
માતૃભૂતેશ્વરાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ (રમણમહર્ષી માતૃ) | Ashtottarashatanamavali for mother of Shri Ramana Maharshi |
-
| | |
માર્તણ્ડભૈરવાષ્ટોત્તરશતનામાવલી | mArtaNDabhairavAShTottarashatanAmAvalI | (Info)
-
| | |
મીનાક્ષી સ્તોત્રાષ્ટોત્તરશતનામાવલી | mInAkShI stotra aShTottara nAmAvali | (Scan)
-
| | |
મૂકામ્બિકા દિવ્યસહસ્રનામાવલિઃ | mUkAmbikA divyasahasranAmAvaliH | (stotram, Videos 1, 2, 3, Info 1, 2)
-
| | |
મૂકામ્બિકાયાઃ અષ્ટોત્તરશતનામાવલી | mUkAmbikAyAH aShTottarashatanAmAvalI |
-
| | |
મૃત્યુઞ્જયચતુઃષષ્ટિનામાવલિઃ | mRityunjayachatuHShaShTinAmAvaliH | (Scan)
-
| | |
મૃત્યુઞ્જયસહસ્રનામાવલિઃ | Mrityunjaya Sahasranamavali | (Scan, stotram)
-
| | |
મૃત્યુઞ્જયાષ્ટાદશનામાવલિઃ (બ્રહ્માણ્ડપુરાણાન્તર્ગતમ્) | mRityunjayAShTAdashanAmAvaliH | (Scan)
-
| | |
મૃત્યુઞ્જયાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૧ (ભગવતે, સદાશિવાય) | Mrityunjaya 108 Names 1 |
-
| | |
રઙ્ગનાથાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૨ | ranganAthAShTottarashatanAmAvaliH 2 | (Text, Info)
-
| | |
રઙ્ગનાયિકાષ્ટોત્તરશતનામાવલી | ranganAyikAShTottarashatanAmAvalI |
-
| | |
રમણમહર્ષિસહસ્રનામાવલી | Shri Ramanamaharshi Sahasranamavali | (Scan)
-
| | |
રમણાષ્ટોત્તરશતનામાવલી | Shri Ramana Ashtottarashatanamavali |
-
| | |
રાઘવેન્દ્રસહસ્રનામાવલિઃ (સોન્દુર શ્રીકૃષ્ણ અવધૂત વિરચિતા) | rAghavendrasahasranAmAvaliH | (Author, Video, stotram, Kannada 1, 2)
-
| | |
રાજગોપાલાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ અથવા ચમ્પકારણ્યનાથાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ | rAjagopAlAShTottarashata nAmAvalI | (108 names)
-
| | |
રાધાનામાવલિઃ (શ્રીરામનન્દનમયૂરેશ્વરકૃતમ્) | rAdhAnAmAvaliH | (Scan)
-
| | |
રાધાસહસ્રનામાવલિઃ ૧ (રાધામાનસતન્ત્રાન્તર્ગતં અનન્તરૂપિણીરાધાયૈ) | Radha Sahasranamavali 1 1000 Names | (Stotra)
-
| | |
રાધાસહસ્રનામાવલિઃ ૨ (રુદ્રયામલાન્તર્ગતમ્ શ્રીરાધારાધિકાઽઽરાધ્યા) | Radha Sahasranamavali 2 | (Scan, stotram)
-
| | |
રામકૃષ્ણાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ (ત્ર્યમ્બકશર્મણા વિરચિતા) | rAmakRiShNAShTottarashatanAmAvaliH | (stotram, stotramAlA, stavanjaliH, Info 1, 2)
-
| | |
રામકૃષ્ણાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ (ત્ર્યમ્બકશર્મણા વિરચિતા) | rAmakRiShNAShTottarashatanAmAvaliH | (stotram, stotramAlA, stavanjaliH, Info 1, 2)
-
| | |
રામકૃષ્ણાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ (ત્ર્યમ્બકશર્મણા વિરચિતા) | rAmakRiShNAShTottarashatanAmAvaliH | (stotram, stotramAlA, stavanjaliH, Info 1, 2)
-
| | |
રામનામાવલિઃ (રામનવરાત્રોત્સવકલ્પલતાયાં) | rAmanAmAvalI from rAmotsavakalpalatA | (Scan)
-
| | |
રામપઞ્ચશતિ (વાલ્મિકીરામાયણે ઉદ્ધૃતા) | rAmapanchashati | (Scan, 108 names)
-
| | |
રામસહસ્રનામાવલિઃ ૨ (દિવાકરઘૈસાસવિરચિતા આર્યશ્રેષ્ઠાય) | rAmasahasranAmAvaliH 2 | (VSM 2)
-
| | |
રામસહસ્રનામાવલિઃ ૩ (અકારાદિજ્ઞકારાન્ત અનાદયે) | rAmasahasranAmAvaliH 3 | (VSM 2, rAmapUjApaddhati scan)
-
| | |
રામાનુજાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ | rAmAnujAShTottarashatanAmAvaliH | (Text, stotram, Scan)
-
| | |
રામાષ્ટોત્તરશતનામસ્તોત્રમ્ ૮ (રામરસહ્યાન્તર્ગતા) | rAmAShTottarashatanAmastotram 8 | (Scan)
-
| | |
રામાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૧૧ (વાલ્મિકીરામાયણે ઉદ્ધૃતા) | rAmAShTottarashatanAmAvaliH 11 | (Scan, panchAshatiH)
-
| | |
રામાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૧ (પદ્મપુરાણાન્તર્ગતા શ્રીરામાય રામભદ્રાય) | rAmAShTottara shatanAmAvali 1 |
-
| | |
રામાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૨ (આનન્દરામાયણાન્તર્ગતા) | rAmAShTottarashatanAmAvalI | (Scan)
-
| | |
રામાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૩ રાઘવાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ જગદાનન્દકારકશ્રીરામશતનામાવલિઃ (ત્યાગરાજવિરચિતા) | Ramashtottarashatanamavali 3 jagadAnandakArakashrIrAmashatanAmAvaliH | (Article, kRitis)
-
| | |
રામાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૪ | Shri Ramashtottaranamavali 108 names |
-
| | |
રામાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૫ | rAmAShTottarashatanAmAvaliH 5 | (VSM 2)
-
| | |
રામાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૬ | rAmAShTottarashatanAmAvaliH 6 | (VSM 2)
-
| | |
રામાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૭ | rAmAShTottarashatanAmAvaliH 7 | (VSM 2)
-
| | |
રામાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૮ (રામરહસ્યાન્તર્ગતા) | rAmAShTottarashatanAmAvalI 8 | (Scan, Scan Telugu)
-
| | |
રામાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૯ મન્ત્રવર્ણયુત | rAmAShTottarashatanAmAvalI 9 | (Scan Telugu)
-
| | |
રુદ્રત્રિશતી સસ્વર (નામાવલી) | rudranAma trishatI |
-
| | |
રુદ્રશતાર્ધવર્ણનામાવલિઃ (માલિનિવિજયોત્તરવ્યુત્પન્નં) | rudrashatArdhavarNanAmAvaliH | (Links 1, 2, 3)
-
| | |
રેણુકાસહસ્રનામાવલિઃ (પદ્મપુરાણાન્તર્ગતા, રેણુકાતન્ત્રાન્તર્ગતા) | reNukAsahasranAmAvaliH | (Scan, stotram)
-
| | |
લલિતાત્રિશતીનામાવલી | lalitA trishati nAmAvalI | (manuscript, text, meaning, shAnkarabhAShyam)
-
| | |
લલિતામ્બિકાદિવ્યાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ શિવકામસુન્દર્યમ્બાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ચ (મન્ત્રરાજકલ્પાન્તર્ગતા) | lalitAmbikAdivyAShTottarashatanAmAvalI | (Scans 1, 2, stotram)
-
| | |
લલિતાલકારાદિઅષ્ટોત્તરશતનામાવલી | lalitAlakArAdiaShTottarashatanAmAvalI | (Hindi)
-
| | |
લલિતાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૨ (ભૂરૂપસકલાધારાયૈ) | lalitAShTottarashatanAmAvalI 2 |
-
| | |
લલિતાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૩ (શ્રીકામેશ્વર્યૈ) | lalitAaShTottarashatanAmAvalI 3 |
-
| | |
લલિતાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૪ (શિવપ્રિયાયૈ) | lalitAShTottarashatanAmAvalI 4 | (from divya stotra)
-
| | |
લલિતાસહસ્રનામાવલિઃ અથવા શ્રીવિદ્યાલલિતાનામાવલિઃ (વર્ગીકરણ) | Names of Shrividya Lalita sorted by categories | (Scan articles 1, 2)
-
| | |
લલિતાસહસ્રનામાવલિઃ (સાર્થા શ્રીમાતાયૈ) | Shri Lalita Sahasranamavali with meanings |
-
| | |
લલિતાસહસ્રનામાવલી | lalitA sahasranAmAvalI | (meanings, a href="https://archive.org/details/LalitaSahasraNamaDattatreyanandNath/page/n63">Scan)
-
| | |
લક્ષ્મીનૃસિંહાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ (બ્રહ્માણ્ડપુરાણાન્તર્ગતમ્) | Lakshminrisimha Ashtottarashatanamavalih | (Scan, stotram)
-
| | |
લક્ષ્મીસહસ્રનામાવલી | shri lakShmisahasranAmAvalI | (stotra)
-
| | |
લક્ષ્મ્યષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૧ (પ્રકૃત્યૈ વિકૃત્યૈ વિદ્યાયૈ) | 108 names of shrI lakShmi 1 | (Scan), stotra, meaning)
-
| | |
વરદનારાયણપ્રાર્થનાનામાવલિઃ (વરદઆનન્દભારતીવિરચિતા) | varadanArAyaNa prArthanA nAmAvaliH | (prArthanA, Text, santkavidasganu.org, Varad-Vani Videos)
-
| | |
વલ્લભનામાવલિઃ (રમણલાલજીવિરચિતા) | vallabhanAmAvalI | (pushti margiya stotraratnAkara)
-
| | |
વલ્લીસહસ્રનામાવલી | Shri Valli Sahasranamavali |
-
| | |
વલ્લ્યષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૨ (મહાવલ્લ્યૈ શ્યામતનવે સર્વાભરણભૂષિતાયૈ) | vallyaShTottarashatanAmAvalI 2 |
-
| | |
વલ્લ્યષ્ટોત્તરશતનામાવલી | vallyaShTottarashatanAmAvalI |
-
| | |
વાગીશ્વર્યષ્ટોત્તરશતનામાવલી | vAgIshvaryaShTottarashatanAmAvalI | (navadurgApUjA)
-
| | |
વાગ્મતિસહસ્રનામાવલિઃ (સ્કન્દપુરાણે હિમવત્ખણ્ડાન્તર્ગતમ્) | vAgmatisahasranAmAvaliH | (Scan, stotra)
-
| | |
વારાહીસહસ્રનામાવલી | vArAhI sahasranAmam | (Scan, Audio, stotram)
-
| | |
વાસવીકન્યકાપરમેશ્વરીષોડશનામાવલી | vAsavIkanyakAparameshvarIShoDashanAmAvalI |
-
| | |
વાસવીકન્યકાપરમેશ્વરીસહસ્રનામાવલિઃ ૨ | vAsavIkanyakAparameshvarIsahasranAmAvalI 2 | (Audio, 2)
-
| | |
વાસવીકન્યકાપરમેશ્વરીસહસ્રનામાવલિઃ | vAsavIkanyakAparameshvarIsahasranAmAvaliH | (Info 1, 2, stotra Audio)
-
| | |
વાસવીકન્યકાપરમેશ્વર્યષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૧ (સૌભાગ્યજનન્યૈ) | vAsavIkanyakAparameshvaryaShTottarashatanAmAvalI 1 | (Info 1, 2, stotram Audio)
-
| | |
વાસવીકન્યકાપરમેશ્વર્યષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૨ (શ્રીવાસવામ્બાયૈ) | vAsavIkanyakAparameshvaryaShTottarashatanAmAvalI 2 | (Info 1, 2, 3)
-
| | |
વાસવીકન્યકાપરમેશ્વર્યષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૩ (અમલાયૈ) | vAsavIkanyakAparameshvaryaShTottarashatanAmAvalI 3 | (Info 1, 2, 3)
-
| | |
વાસ્તુપુરુષનામાવલિઃ | vAstupuruShanAmAvaliH | (Text)
-
| | |
વિઠ્ઠલસહસ્રનામાવલિઃ | viThThalasahasranAmAvaliH | (VSM 2)
-
| | |
વિદ્યાગણેશાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ (મહાશૈવતન્ત્રાન્તર્ગતમ્) | vidyAgaNeshAShTottarashatanAmAvaliH | (Scan, stotram, Video)
-
| | |