Format:
in Gujarati | ITX in ITRANS scheme |
સંસ્કૃત HTML in different language scripts | Information and Links
-
| | |
અકુલવીર તન્ત્રમ્ | akulavIra tantram |
-
| | |
અખિલાણ્ડદેવીજમ્બુકેશ્વરસ્તુતિઃ (શિવાભિનવનૃસિંહભારતીવિરચિતા) | akhilANDadevIjambukeshvarastutiH | (Scans 1, 2)
-
| | |
અખિલાણ્ડનાયિકાદણ્ડકઃ | akhilANDanAyikAdaNDakaH | (Scan)
-
| | |
અખિલાણ્ડેશ્વરી પુષ્પમાલાસ્તોત્રમ્ અથવા અક્ષરમાલિકા | akhilANDeshvarI puShpamAlA stotram akSharamAlikA | (Meanings 1, 2, Videos)
-
| | |
અખિલાણ્ડેશ્વરીસ્તોત્રમ્ (ઓઙ્કારાર્ણવમધ્યગે ત્રિપથગે) | akhilANDeshvarIstotram | (Scan)
-
| | |
અઘનાશકગાયત્રીસ્તોત્રમ્ (દેવીભાગવતાન્તર્ગતમ્) | aghanAshakagAyatrIstotra | (text)
-
| | |
અનઘાકવચાષ્ટકમ્ | anaghAkavachAShTakam | (Text 1, 2)
-
| | |
અનઘાદેવ્યષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ | anaghAdevyaShTottarashatanAmAvaliH | (details)
-
| | |
અનઘાલક્ષ્મીવ્રતપૂજા | anaghAlakShmIvratapUjA | (Info 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 details)
-
| | |
અનઘાલક્ષ્મ્યાઃ ષોડશનામાનિ | anaghAlakShmyAH ShoDashanAmAni | (details)
-
| | |
અનન્તશક્તિસ્તવઃ | anantashaktistavaH | (Scan)
-
| | |
અનસૂયાસ્તોત્રમ્ (વાસુદેવાનન્દસરસ્વતીવિરચિતમ્) | anasUyAstotram | (stotrAdisangraha, Author)
-
| | |
અનિમાદિસ્તુતિઃ (કાલીવિલાસતન્ત્રાન્તર્ગતમ્) | animAdistutiH | (Scan)
-
| | |
અનુગ્રહેનવશ્લોકાઃ | anugrahenavashlokAH | (Scan)
-
| | |
અનુભૂતસિદ્ધસારસ્વતસ્તવઃ | Anubhuta Siddha Sarasvata Stavah | (Scan)
-
| | |
અન્તર્માયાસ્તુતિઃ દેવૈઃ કૃતા (કાલિકાપુરાણાન્તર્ગતા) | antarmAyAstutiH devaiH kRitA | (Parts 1, 2)
-
| | |
અન્તર્વિમર્શઃ | antarvimarshaH | (Sanskrit)
-
| | |
અન્નપૂર્ણાઅષ્ટોત્તરશતનામસ્તોત્રમ્ શિવપ્રોક્તં (શિવરહસ્યાન્તર્ગતમ્) | shivaproktaM annapUrNAaShTottarashatanAmastotram | (Scan, Alternative, stutiH, nAmAvalI)
-
| | |
અન્નપૂર્ણાકવચમ્ (શઙ્કરાચાર્યવિરચિતમ્) | annapUrNAkavacham |
-
| | |
અન્નપૂર્ણાષ્ટોત્તરશતનામસ્તોત્રમ્ | annapUrNAShTottarashatanAmastotram | (Scan, Alternative, nAmAvalI)
-
| | |
અન્નપૂર્ણાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ (અન્નપૂર્ણાયૈ શિવાયૈ દેવ્યૈ) | annapUrNAShTottarashatanAmAvalI | (stotram 1, 2)
-
| | |
અન્નપૂર્ણાસહસ્રનામસ્તોત્રમ્ (રુદ્રયામલાન્તર્ગતમ્) | Shri Annapurna Sahasranamastotram | (Scan)
-
| | |
અન્નપૂર્ણાસહસ્રનામાવલી | annapUrNA sahasranAmAvalI |
-
| | |
અન્નપૂર્ણાસ્તવઃ | annapUrNAstavaH | (Scan)
-
| | |
અન્નપૂર્ણાસ્તુતિઃ શિવપ્રોક્તા (શિવરહસ્યાન્તર્ગતા) | shivaproktA annapUrNAstutiH | (Scan, shatanAmastotram)
-
| | |
અન્નપૂર્ણાસ્તોત્રમ્ ૧ અન્નપૂર્ણાષ્ટકમ્ (નિત્યાનન્દકરી વરાભયકરી) | annapUrNAstotram 1 | (English 1, 2, Marathi)
-
| | |
અન્નપૂર્ણાસ્તોત્રમ્ ૨ (સાધનાનિ અન્નદાકલ્પાન્તર્ગતમ્) | annapUrNAstotram 2 from Annadakapla |
-
| | |
અન્નપૂર્ણાસ્તોત્રમ્ ૩ (શઙ્કરાચાર્યવિરચિતમ્ મન્દાર કલ્પ) | annapUrNAstotram 3 |
-
| | |
અન્નપૂર્ણાસ્તોત્રમ્ ૪ (વાસુદેવાનન્દસરસ્વતીવિરચિતમ્) | annapUrNAstotram 4 | (stotrAdisangraha, Author)
-
| | |
અન્નપૂર્ણોપનિષત્ | Annapurna Upanishad |
-
| | |
અપરાજિતાસ્તોત્રમ્ ત્રૈલોક્યવિજયા | aparAjitA stotra | (meaning, Scan)
-
| | |
અપરાધક્ષમાપણસ્તોત્રમ્ | aparAdhakShamApaNastotram |
-
| | |
અપીતકુચામ્બાસ્તવઃ (અપ્પય્યદીક્ષિતેન્દ્રૈઃ કૃતઃ) | apItakuchA.nbAstavaH | (Scans 1, 2)
-
| | |
અભિરામિસ્તોત્રમ્ | abhirAmistotram |
-
| | |
અભીષ્ટપ્રાર્થનાષ્ટકમ્ (રઘુનાથદાસગોસ્વામિવિરચિતમ્) | abhIShTaprArthanAShTakam | (Text, Meaning 1, 2, Info)
-
| | |
અભીષ્ટસૂચનમ્ (રઘુનાથદાસગોસ્વામિવિરચિતમ્) | abhIShTasUchanam | (Text, Meaning 1, 2, Info)
-
| | |
અમ્બાનવમણિમાલા અથવા આર્યાનવકમ્ અથવા નવરત્નમાલિકા | Amba navamanimala or Arya navakam |
-
| | |
અમ્બાન્નપૂર્ણાસ્તુતિપઞ્ચકમ્ (ઉમેશ્વરાનન્દતીર્થવિરચિતમ્) | ambAnnapUrNAstutipanchakam | (Scan)
-
| | |
અમ્બાપઞ્ચરત્નસ્તોત્રમ્ | Amba Pancharatna Stotram | (Tamil)
-
| | |
અમ્બાવન્દના | ambAvandanA | (Sanskrit)
-
| | |
અમ્બાષ્ટકમ્ અથવા નવરત્નમઞ્જરી (શઙ્કરાચાર્યવિરચિતમ્, કાલિદાસવિરચિતમ્) | ambAShTakam | (Telugu)
-
| | |
અમ્બાસ્તવમ્ (વાસુદેવન્ એલયથેન વિરચિતમ્) | ambAstavam | (Thesis, Text/)
-
| | |
અમ્બાસ્તોત્રમ્ ૧ (સ્વામી વિવેકાનન્દવિરચિતં કા ત્વં શુભકરે) | ambAstotram 1 by Swami Vivekanand | (Audio, translation, PDF)
-
| | |
અમ્બાસ્તોત્રમ્ ૨ (જ્ઞાનપ્રસૂન માણિક્યાઞ્ચિતભૂષણાં) | jnAnaprasUnAmbAstotram |
-
| | |
અમ્બાસ્તોત્રમ્ ૩ (અમ્બ પ્રસીદ વરદા) | ambAstotram 3 | (Scan)
-
| | |
અમ્બિકાતાટઙ્કઃ | ambikAtATankaH | (Scans 1, 2)
-
| | |
અમ્બિકાત્રિશતી | ambikAtrishatI |
-
| | |
અમ્બિકાદેવીસ્તુતિઃ | ambikAdevIstutiH | (Scans 1, 2)
-
| | |
અમ્બિકામહિમોપદેશમ્ ૧ દધીચિપ્રોક્તં (શિવરહસ્યાન્તર્ગતમ્ ઇયમેવાદ્ય કલ્યાણી શઙ્કરાર્ધાઙ્ગભાગિની) | ambikAmahimopadesham 1 dadhIchiproktaM | (Scan)
-
| | |
અમ્બિકામહિમોપદેશમ્ ૨ દધીચિપ્રોક્તં (શિવરહસ્યાન્તર્ગતમ્ સહસ્રેણાપિ શિરસાં શેષો) | ambikAmahimopadesham 2 dadhIchiproktaM | (Scan)
-
| | |
અમ્બિકાષ્ટકમ્ | ambikAShTakam | (Scans 1, 2)
-
| | |
અમ્બિકાષ્ટોત્તરશતનામાવલી | ambikAShTottarashatanAmAvalI | (navadurgApUjA)
-
| | |
અમ્બિકાસ્તવઃ | ambikAstavaH | (Scan)
-
| | |
અમ્બિકાસ્તવનમ્ (વસ્તુપાલવિરચિતમ્) | ambikAstavanam | (Scans 1, 2)
-
| | |
અમ્બિકાસ્તુતિઃ ૧ (ૐ મહાતીર્થરૈવતગિરિમણ્ડને જૈનમાર્ગસ્થિતે) | ambikAstutiH 1 | (Scans 1, 2)
-
| | |
અમ્બિકાસ્તુતિઃ ૨ (હનુમત્પ્રોક્તા અમ્બ પ્રસીદ વરદે ભવદુઃખહન્ત્રિ) | ambikAstutiH 2 | (Scan)
-
| | |
અમ્બિકાસ્તુતિઃ દેવૈઃ કૃતા (શિવરહસ્યાન્તર્ગતા) | ambikAstutiH devaiH kRitA | (Scan)
-
| | |
અમ્બુજાવલ્લ્યષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ | ambujAvallyaShTottarashatanAmAvaliH | (Info 1, 2)
-
| | |
અર્ગલાસ્તોત્રમ્ | argalAstotram | (Video)
-
| | |
અર્ધનારીશ્વરસહસ્રનામસ્તોત્રમ્ ૧ | ardhanArIshvarasahasranAmastotram 1 | (nAmAvalI)
-
| | |
અર્ધનારીશ્વરસહસ્રનામાવલિઃ ૧ (અખણ્ડમણ્ડલાકારાય અખિલાણ્ડેકનાયિકાયૈ) | ardhanArIshvarasahasranAmAvalI 1 | (Scan, stotram)
-
| | |
અર્ધનારીશ્વરસહસ્રનામાવલિઃ ૨ (હિરણ્યબાહવે હિરણ્યવર્ણાયૈ) | ardhanArIshvarasahasranAmAvalI 2 | (text, article)
-
| | |
અર્ધનારીશ્વરસ્તુતિઃ | ardhanArIshvarastutiH | (Scan)
-
| | |
અર્ધનારીશ્વરસ્તોત્રમ્ ૧ (શઙ્કરાચાર્યવિરચિતમ્ ચામ્પેયગૌરાર્ધશરીરકાયૈ કર્પૂરગૌરાર્ધશરીરકાય) | ardhanArIshvarastotram 1 | (meaning)
-
| | |
અર્ધનારીશ્વરસ્તોત્રમ્ ૧ (સાર્થમ્ ચામ્પેયગૌરાર્ધશરીરકાયૈ કર્પૂરગૌરાર્ધશરીરકાય) | Ardhanarishvarastotram with meaning | (with meaning)
-
| | |
અર્ધનારીશ્વરસ્તોત્રમ્ ૨ (મન્દારમાલાલુલિતાલકાયૈ કપાલમાલાઙ્કિતશેખરાય) | ardhanArIshvarastotram 2 |
-
| | |
અર્ધનારીશ્વરસ્તોત્રમ્ ૩ શિવશિવાસ્તુતિઃ ૪ (શિવપુરાણાન્તર્ગતમ્ જય દેવ મહાદેવ) | ardhanArIshvarastotram 3 | (shivamahApurANa)
-
| | |
અર્ધનારીશ્વરાષ્ટકમ્ (ઉપમન્યુકૃતમ્) | Ardhanarishvara Ashtakam | (Scan)
-
| | |
અર્ધનારીશ્વરાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ | ardhanArIshvarAShTottarashatanAmAvaliH | (Scan)
-
| | |
અર્ધનારીશ્વરાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ | ardhanArIshvarAShTottarashatanAmAvaliH | (Info)
-
| | |
અર્ધનારીશ્વર્યત્રિશતીનામાવલી | ardhanArIshvaratrishati athavA lalitArudratrishatI | (Introduction, author, alternative)
-
| | |
અર્ધનારીશ્વર્યષ્ટોત્તરશતનામસ્તોત્રમ્ (સ્કન્દમહાપુરાણાન્તર્ગતમ્ ચામુણ્ડિકામ્બા શ્રીકણ્ઠઃ પાર્વતી પરમેશ્વરઃ) | ardhanArIshvaryaShTottarashatanAmastotram | (nAmAvalI)
-
| | |
અર્ધનારીશ્વર્યષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ (સ્કન્દમહાપુરાણાન્તર્ગતા ચામુણ્ડિકામ્બાયૈ શ્રીકણ્ઠાય પાર્વત્યૈ પરમેશ્વરાય) | ardhanArIshvaryaShTottarashatanAmAvalI | (stotram
-
| | |
અર્બુદાભગવતીસ્તોત્રમ્ (ઈશ્વરાનન્દગિરિવિરચિતમ્) | arbudAbhagavatIstotram |
-
| | |
અવસ્થાનિવેદનમ્ | avasthAnivedanam | (Sanskrit)
-
| | |
અષ્ટકવચાનિ શિવપ્રોક્તાનિ (કાલિકાપુરાણાન્તર્ગતમ્) | aShTakavachAni shivaproktAni | (Parts 1, 2)
-
| | |
અષ્ટમહિષીપ્રાર્થનાશતકમ્ (રામાનુજાર્યકૃતં) | aShTamahiShIprArthanAshatakam | (Scans 1, 2)
-
| | |
અષ્ટમાતૃકાસ્તોત્રમ્ | aShTamAtRikAstotram | (Scan, Text 1, 2)
-
| | |
અષ્ટલક્ષ્મીમન્ત્રસિદ્ધિવિધાનમ્ | aShTalakShmImantrasiddhividhAnam | (Text)
-
| | |
અષ્ટલક્ષ્મીમહામન્ત્રમ્ | aShTalakShmImahAmantram | (Text)
-
| | |
અષ્ટલક્ષ્મીમાલામન્ત્રમ્ | aShTalakShmImAlAmantram | (Text)
-
| | |
અષ્ટલક્ષ્મીસમ્પત્પ્રદસ્તવઃ | aShTalakShmIsampatpradastavaH | (Tamil Grantha)
-
| | |
અષ્ટલક્ષ્મીસ્તુતિઃ ૧ | aShTalakShmIstutiH 1 | (Text)
-
| | |
અષ્ટલક્ષ્મીસ્તુતિઃ ૨ (શ્રીગણપતિસચ્ચિદાનન્દયતિવર વિરચિતા) | aShTalakShmIstutiH 2 | (Scan)
-
| | |
અષ્ટલક્ષ્મીસ્તોત્રમ્ | Ashta-Laxmi Stotra |
-
| | |
અષ્ટલક્ષ્મ્યષ્ટોત્તરશતનામાવલી | Shri Ashtalaxmi - 108 Names (aShTa nAmAvalI) |
-
| | |
અષ્ટાદશમહાલક્ષ્મીસ્તોત્રમ્ (પુષ્પા શ્રીવત્સેન વિરચિતમ્) | aShTAdashamahAlakShmIstotram | (Video, Collection)
-
| | |
અષ્ટાદશશક્તિપીઠસ્તોત્રમ્ | aShTAdashashaktipITha stotram |
-
| | |
અક્ષમાલાસ્તુતિઃ (દ્વિજેન્દ્રકવિકૃતા) | akShamAlAstutiH |
-
| | |
આત્મતત્ત્વનિરૂપણમ્ (દેવીભાગવતાન્તર્ગતમ્) | AtmatattvanirUpaNam | (Devi Bhagavatam)
-
| | |
આત્માર્પણમ્ | AtmArpaNam | (Sanskrit)
-
| | |
આથર્વણદ્વિતીયોપનિષત્ (શાક્ત) | AtharvaNadvitIyopaniShat | (Scanned Book)
-
| | |
આદિલક્ષ્મ્યષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ | AdilakShmyaShTottarashatanAmAvaliH |
-
| | |
આદિવિદ્યામહેશ્વરીસ્તુતિઃ (શિવરહસ્યાન્તર્ગતા) | AdividyAmaheshvarIstutiH | (Scan)
-
| | |
આદેશાશ્વધાટી | AdeshAshvadhATI | (Sanskrit)
-
| | |
આદ્યાસ્તોત્રમ્ | AdyA stotram | (meaning and audio)
-
| | |
આનન્દચન્દ્રિકાસ્તોત્રમ્ (રૂપગોસ્વામિવિરચિતમ્) | AnandachandrikAstotram | (Scan, Bengali, Meaning 1, 2, Info)
-
| | |
આનન્દલહરી (શઙ્કરાચાર્યવિરચિતા) | AnandalaharI | (sha~NkarAchArya (Meaning))
-
| | |
આનન્દલહરી (સાર્થા) | AnandalaharI with meanings | (meaning - Sri. N. Anantaraman of Veda Rakshan Nidhi - 1, 2)
-
| | |
આનન્દવલ્લીસ્તુતિઃ | AnandavallIstutiH | (Scan, Info)
-
| | |
આનન્દસાગરસ્તવઃ (નીલકણ્ઠદીક્ષિતવિરચિતઃ) | Anandasagarastava | (Scans 1, 2)
-
| | |
આનન્દાષ્ટકમ્ (શિવજી ઉપાધ્યાયવિરચિતમ્) | AnandAShTakam | (Scan)
-
| | |
આમ્નાયસ્તોત્રમ્ (રુદ્રયામલતઃ શિવવિરચિતમ્) | AmnAyastotram | (Devistutimanjari, Devipujakalpa)
-
| | |
આયાહિ દેવિ ! જગતાં પરિપાત્રિ ! સૌખ્યદા દુર્ગે (હરેકૃષ્ણમેહેરવિરચિતમ્) | AyAhidevi | (Text and translation, Collection)
-
| | |
આયુર્દેવીસ્તોત્રમ્ | AyurdevIstotram |
-
| | |
આર્યતારાનમસ્કારૈકવિંશતિસ્તોત્રમ્ | AryatArAnamaskAraikaviMshatistotram | (Scan, Text 1, 2)
-
| | |
આર્યતારાષ્ટોત્તરશતનામસ્તોત્રમ્ | AryatArAShTottarashatanAmastotram | (Scan, Text 1, 2)
-
| | |
આર્યતારાસ્તુતિઃ (ચન્દ્રદાસવિરચિતા) | AryatArAstutiH | (Scan, Text 1, 2)
-
| | |
આર્યતારાસ્રગ્ધરાસ્તોત્રમ્ (સર્વજ્ઞમિત્રવિરચિતમ્) | AryatArAsragdharAstotram | (Scan, Text 1, 2)
-
| | |
આર્યાદુર્ગાષ્ટકમ્ (અનન્તકવિવિરચિતમ્) | AryAdurgAShTakam |
-
| | |
આર્યાપઞ્ચદશીસ્તોત્રમ્ | AryApanchadashIstotram | (Scan)
-
| | |
આર્યાભ્યર્ચના | AryAbhyarchanA | (Sanskrit)
-
| | |
આર્યામ્બિકાશઙ્કરશારદાસ્તોત્રમ્ (શિવાભિનવનૃસિંહભારતીવિરચિતમ્) | AryAmbikAshankarashAradAstotram | (Scans 1, 2)
-
| | |
આર્યાશતકમ્ અથવા શાર્ઙ્ગોદ્યાનનિવાસિન્યમ્બ સ્તવઃ (આર્યાં પરમૈશ્વર્યાં ધાર્યાં હૃદયે) | AryAshatakam | (Scan)
-
| | |
આર્યાષ્ટકમ્ | AryAShTakam | (Scan)
-
| | |
આર્યાષ્ટોત્તરશતનામાવલી | AryAShTottarashatanAmAvalI | (navadurgApUjA)
-
| | |
આર્યાસાહસ્રી (બિ વેઙ્કટરામભટ્ટેન વિરચિતા) | AryAsAhasrI | (Wiki)
-
| | |
ઇન્દિરાષ્ટોત્તરશતનામસ્તોત્રમ્ | indirAShTottarashatanAmastotram | (Scan,, nAmAvalI)
-
| | |
ઇન્દિરાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ | indirAShTottarashatanAmAvaliH | (Scan, stotra)
-
| | |
ઇન્દ્રાણીસપ્તશતી (ગણપતિમુનિવિરચિતા) | indrANIsaptashatI | (Collected Works)
-
| | |
ઇન્દ્રાક્ષીકવચમ્ | indrAkShIkavacham | (Manuscripts 12)
-
| | |
ઇન્દ્રાક્ષીસહસ્રનામસ્તોત્રમ્ (રુદ્રયામાલાન્તર્ગતમ્) | indrAkShIsahasranAmastotram | (Manuscript, nAmAvalI)
-
| | |
ઇન્દ્રાક્ષીસહસ્રનામાવલિઃ (રુદ્રયામાલાન્તર્ગતા) | indrAkShIsahasranAmAvaliH | (Manuscript, stotra)
-
| | |
ઇન્દ્રાક્ષીસ્તોત્રમ્ ૧ (ઇન્દ્રાક્ષી નામ સા દેવી) | indrAkShI stotram 1 |
-
| | |
ઇન્દ્રાક્ષીસ્તોત્રમ્ ૨ (ઇન્દ્રાક્ષી પૂર્વતઃ પાતુ) | indrAkShIstotram 2 | (Scan)
-
| | |
ઇન્દ્રાક્ષ્યષ્ટોત્તરશતનામાવલી | indrAkShyaShTottarashatanAmAvalI | (Scan)
-
| | |
ઈહાષ્ટકમ્ | IhAShTakam | (Sanskrit)
-
| | |
ઉગ્રતારાહૃદયસ્તોત્રમ્ (ભૈરવીતન્ત્રાન્તર્ગતમ્) | ugratArAhRidayastotram from bhairavItantra |
-
| | |
ઉત્કણ્ઠાદશકમ્ (રઘુનાથદાસગોસ્વામિવિરચિતમ્) | utkaNThAdashakam | (Text, Meaning 1, 2, Info)
-
| | |
ઉદ્ઘાટનકવચસ્તોત્રમ્ (રુદ્રયામલાન્તર્ગતમ્) | udghATanakavachastotram | (Scan)
-
| | |
ઉમાત્રિશતીસહિતં નામાવલિઃ (ગણપતિમુનિવિરચિતા) | umAtrishatI with list of 300 names by Ganapati Muni | (Collected Works)
-
| | |
ઉમાદેવીસ્તોત્રમ્ | umAdevIstotram | (Scan)
-
| | |
ઉમામહિમા ઉમાપ્રાદુર્ભાવવર્ણનમ્ સાર્થ (શિવપુરાણાન્તર્ગતા) | umAmahimA | (Translation, Text, Hindi)
-
| | |
ઉમામહેશ્વરમાહાત્મ્યમ્ | umAmaheshvaramAhAtmyam | (Scan)
-
| | |
ઉમામહેશ્વરાષ્ટકમ્ મીનેક્ષણાસુન્દરેશ્વરસ્તોત્રમ્ (હાલાસ્યમાહાત્મ્યે) | umAmaheshvarAShTakam | (Scan)
-
| | |
ઉમાશતકમ્ (ગણપતિમુનિવિરચિતમ્) | umAshatakam | (Collected Works)
-
| | |
ઉમાષ્ટોત્તરશતનામસ્તોત્રમ્ | umAShTottarashatanAmastotram | (Scan)
-
| | |
ઉમાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ | umAShTottarashatanAmAvalI | (Scan)
-
| | |
ઉમાસહસ્રમ્ (ગણપતિમુનિવિરચિતમ્) | umAsahasram | (Collected Works)
-
| | |
ઉમાસ્તોત્રમ્ (દેવૈઃ કૃતં શિવપુરાણાન્તર્ગતમ્) | devaiH kRRitaM umAstotram | (Scans 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, Hindi 1, 2, 3, 4, 5, Bengali, Thesis, Kalyan 1, 2)
-
| | |
ઉમાઽક્ષરમાલાસ્તોત્રમ્ (ગણપતિમુનિવિરચિતમ્) | umA akSharamAlAstotram by Ganapati Muni | (Collected Works)
-
| | |
ઊર્ધ્વપુણ્ડ્રમન્ત્રાઃ | UrdhvapuNDramantrAH | (Scanned)
-
| | |
એકશ્લોકી દુર્ગા | ekashloki durgA |
-
| | |
ઐશ્વર્યલક્ષ્મ્યષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ | aishvaryalakShmyaShTottarashatanAmAvaliH |
-
| | |
કકારકૂટઘટિત આદ્યા અથવા કાલિકા શતનામાવલિઃ | kakArakUTaghaTita AdyA athavA kAlikA shatanAmAvaliH | (Scans 1, 2, stotram)
-
| | |
કકારકૂટઘટિત કાલિકાશતનામસ્તોત્રમ્ | kakArakUTaghaTita kAlikAshatanAmastotram | (Scans 1, 2, nAmAvalI)
-
| | |
કકારાદિકાલીશતનામસ્તોત્રમ્ ૧ (મુણ્ડમાલાતન્ત્રાન્તર્ગતમ્ કરાલવદના કાલી કામિની કમલા કલા) | kakArAdikAlIshatanAmastotram 1 | (Bengali)
-
| | |
કકારાદિ કાલીસહસ્રનામસ્તોત્રમ્ | kakArAdi kAlI sahasranAma stotram | (Scan)
-
| | |
કકારાદિકાલીસહસ્રનામાવલી | kakArAdikAlI sahasranAmAvalI | (Scan)
-
| | |
કકારાદિશતનામાવલિઃ ૧ (મુણ્ડમાલાતન્ત્રાન્તર્ગતા કરાલવદનાયૈ કાલ્યૈ કામિન્યૈ કમલાયૈ) | kakArAdishatanAmAvaliH 1 | (stotram)
-
| | |
કનકદુર્ગાનન્દલહરી (વિદ્યાશઙ્કરવિરચિતમ્) | kanakadurgAnandalaharI | (Telugu, article)
-
| | |
કનકધારાસ્તોત્રમ્ (શઙ્કરાચાર્યવિરચિતમ્) | Kanaka Dhara Stotra | (Scan, Meaning, Video)
-
| | |
કનકધારાસ્તોત્રમ્ (સાર્થમ્, શઙ્કરાચાર્યવિરચિતમ્) | Shri Kanakadhara Stotra | (Scan, Meaning)
-
| | |
કન્યકાપરમેશ્વર્યષ્ટોત્તરશતનામાવલી | kanyakAparameshvaryaShTottarashatanAmAvalI |
-
| | |
કન્યાકુમારિવર્ણાદ્યાક્ષરગીતાઞ્જલિઃ | kanyAkumArivarNAdyAkSharagItAnjaliH |
-
| | |
કન્યાકુમારીપઞ્ચરત્નસ્તુતિઃ (શિવાભિનવનૃસિંહભારતીવિરચિતા) | kanyAkumArIpancharatnastutiH | (Scans 1, 2)
-
| | |
કમલજદયિતાષ્ટકમ્ (શિવાભિનવનૃસિંહભારતીવિરચિતમ્) | kamalajadayitAShTakam | (Scans 1, 2, Video)
-
| | |
કમલજદયિતાષ્ટકમ્ સાર્થમ્ (શિવાભિનવનૃસિંહભારતીવિરચિતમ્) | kamalajadayitAShTakam with meaning | (Scans 1, 2, Video)
-
| | |
કમલાકમલાત્મિકાધ્યાનમ્ | kamalAkamalAtmikAdhyAnam | (stotramanjari 1)
-
| | |
કમલાકવચમ્ | kamalA kavacham |
-
| | |
કમલાત્મિકાખડ્ગમાલાસ્તોત્રમ્ | kamalAtmikAkhaDgamAlAstotram | (Telugu)
-
| | |
કમલાત્મિકોપનિષત્ | kamalAtmikopaniShat | (Scan)
-
| | |
કમલાત્રિશતી (ગઙ્ગાધરમખિવિરચિતા) | kamalAtrishatI | (Scan)
-
| | |
કમલામ્બા નવાવરણં કીર્તનાનિ (મુત્તુસ્વામિ દીક્ષિતારરચિતમ્) | kamalAmbA navAvaraNam kirtanas |
-
| | |
કમલામ્બા નવાવરણમ્ કીર્તનાનિ સાર્થમ્ (મુત્તુસ્વામિ દીક્ષિતારરચિતમ્) | kamalAmbA navAvaraNam kirtanas with meaning |
-
| | |
કમલામ્બાનવાવરણસ્તોત્રમ્ (પુષ્પા શ્રીવત્સેન વિરચિતમ્) | kamalAmbAnavAvaraNastotram | (Video, Collection)
-
| | |
કમલામ્બાપઞ્ચદશાક્ષરીસ્તોત્રમ્ (પુષ્પા શ્રીવત્સેનવિરચિતમ્) | kamalAmbApanchadashAkSharIstotram | (video, Stotra Pushapavali, Collection)
-
| | |
કમલામ્બાષ્ટકમ્ (અમ્ભોજાસન શમ્ભરારિ વિનુતાં) | kamalAmbAShTakam |
-
| | |
કમલામ્બિકાસ્તવઃ ૨ (ચિદાનન્દનાથવિરચિતઃ કમલાલયતીરસ્યા ચિદ્ઘના કમલામ્બિકા) | kamalAmbikAstavaH 2 |
-
| | |
કમલામ્બિકાસ્તવઃ અથવા કમલામ્બિકાષ્ટકમ્ (ચિદાનન્દનાથવિરચિતઃ કમલાલયતટશોભિતવિમલાલયવિલસત્) | kamalAmbikAstavaH | (stotra)
-
| | |
કમલામ્બિકાસ્તોત્રમ્ અથવા કમલામ્બિકાષ્ટકમ્ (બન્ધૂકદ્યુતિમિન્દુબિમ્બવદનામ્) | kamalAmbikAstotram |
-
| | |
કમલાષ્ટકમ્ | kamalAShTakam | (Scans 1, 2)
-
| | |
કમલાષ્ટોત્તરશતનામસ્તોત્રમ્ | kamalAShTottarashatanAmastotram | (stotramanjari 1)
-
| | |
કમલાષ્ટોત્તરશતનામાવલી | kamalAaShTottarashatanAmAvalI |
-
| | |
કમલાસહસ્રનામાવલિઃ | kamalAsahasranAmAvaliH | (stotramanjari 2)
-
| | |
કમલાસ્તોત્રમ્ ૧ (વિષ્ણુપુરાણાન્તર્ગત ઓંકારરૂપિણી દેવિ) | kamalA stotram 1 |
-
| | |
કમલાસ્તોત્રમ્ ૨ લક્ષ્મીસ્તોત્રમ્ (અનન્તરૂપિણી લક્ષ્મીરપારગુણસાગરી) | kamalAstotram 2 | (Hindi)
-
| | |
કરતોયાનદીસ્તુતિઃ (વાસુદેવાનન્દસરસ્વતીવિરચિતા) | karatoyAnadIstutiH | (stotrAdisangraha, Author)
-
| | |
કલ્પકામ્બિકાપ્રપત્તિસ્તોત્રમ્ | kalpakAmbikAprapattistotram | (Tamil)
-
| | |
કલ્પકામ્બિકામઙ્ગલસ્તોત્રમ્ | kalpakAmbikAmangalastotram | (Tamil)
-
| | |
કલ્પકામ્બિકાશરણપદ્યાનિ | kalpakAmbikAsharaNapadyAni | (Tamil)
-
| | |
કલ્પકામ્બિકાસુપ્રભાતમ્ | kalpakAmbikAsuprabhAtam | (Tamil)
-
| | |
કલ્પાન્દૃષ્ટિપૂજાસ્તુતિસ્તોત્રમ્ | kalpAndRRiShTipUjAstutistotraM | (Scan)
-
| | |
કલ્યાણત્રિંશતિકાસ્તોત્રમ્ ત્રિકાયનિવાસિનીવજ્રદેવ્યાઃ | kalyANatriMshatikAstotram | (Scan, Text 1, 2)
-
| | |
કલ્યાણવૃષ્ટિસ્તવઃ અથવા વિદ્યાક્શરસ્તોત્રમ્ કલ્યાણસ્તવરાજઃ | Kalyana-Vrishti-Stava | (Text, Scans 1, 2, 3, Videos 1, 2, 3)
-
| | |
કલ્યાણસ્તવરાજઃ કલ્યાણવૃષ્ટિસ્તવઃ અથવા વિદ્યાક્શરસ્તોત્રમ્ (મન્મથેન વિરચિતઃ) | kalyANastavarAjaH | (Scans 1, 2, Videos 1, 2, 3)
-
| | |
કાકિનીકવચમ્ (રુદ્રયામલાન્તર્ગતમ્) | kAkinIkavacham |
-
| | |
કાકિનીસ્તોત્રમ્ (રુદ્રયામલાન્તર્ગતમ્) | kAkinIstotram |
-
| | |
કાકિન્યષ્ટોત્તરસહસ્રનામસ્તોત્રમ્ | kAkinI aShTottarasahasranAmastotra |
-
| | |
કાત્યાયનીસ્તુતિઃ ઋષિકૃતા (ધ્યાનં અષ્ટાદશભુજા, ષોડશભુજા, દશભુજા દુર્ગા) | kAtyAyanIstutiH R^iShikRRitA | (Scan)
-
| | |
કાત્યાયનીસ્તુતિઃ પાણ્ડવાઃકૃતા | kAtyAyanIstutiH pANDavAHkRRitA | (Scan)
-
| | |
કાત્યાયનીસ્તુતિઃ શ્રીરામકૃત (મહાભાગવતપુરાણે) | kAtyAyanIstutiH | (stotramAlA, Scan)
-
| | |
કાત્યાયન્યષ્ટકમ્ | kAtyAyanyaShTakam |
-
| | |
કાન્તિમતીશ્વર્યષ્ટકમ્ (શિવાભિનવનૃસિંહભારતીવિરચિતઃ) | kAntimatIshvaryaShTakam |
-
| | |
કામકલાકાલીસહસ્રનામસ્તોત્રમ્ (મહાકાલસંહિતાયાં) | kAmakalAkAlIsahasranAmastotra | (Scans 1, 2, text, nAmAvalI)
-
| | |
કામકલાકાલીસહસ્રનામાવલિઃ (મહાકાલસંહિતાયાં) | kAmakalAkAlIsahasranAmAvaliH | (Scans 1, 2, text, stotram)
-
| | |
કામકલાકાલીસ્તોત્રમ્ | kAmakalAkAlIstotram |
-
| | |
કામરાજકીલિતોદ્ધારોપનિષત્ (શાક્ત) | kAmarAjakIlitoddhAropaniShat | (Scanned Book)
-
| | |
કામાખ્યાકવચમ્ | kAmAkhyAkavacham | (Wiki)
-
| | |
કામાખ્યાકવચમ્ હરિપ્રોક્તં (કાલિકાપુરાણાન્તર્ગતમ્) | kAmAkhyAkavacham hariproktaM | (Parts 1, 2)
-
| | |
કામાખ્યાસ્તોત્રમ્ (યોગિનીતન્ત્રાન્તર્ગતમ્) | kAmAkhyAstotram | (Scans 1, Wiki)
-
| | |
કામાક્ષીનવરત્નમાલિકાસ્તોત્રમ્ | kAmAkShInavaratnamAlikAstotram | (Text)
-
| | |
કામાક્ષીપઞ્ચશતી (નામાવલિઃ) | kAmAkShIpanchashatI | (stotramanjari 2, stotram)
-
| | |
કામાક્ષીપઞ્ચશતી (સ્તોત્રમ્) | kAmAkShIpanchashatIstotram | (stotramanjari 1, nAmAvaliH)
-
| | |
કામાક્ષીસહસ્રનામાવલિઃ (સૃષ્ટિસંહિતાયાં) | kAmAkShIsahasranAmAvaliH | (Video)
-
| | |
કામાક્ષી સુપ્રભાતમ્ | kAmAxI suprabhatam | (Tamil, Audio 1, 2, 3)
-
| | |
કામાક્ષીસ્તવઃ | kAmAkShIstavaH | (Scan)
-
| | |
કામાક્ષીસ્તુતિઃ | kAmAkShIstutiH | (Scan)
-
| | |
કામાક્ષીસ્તોત્રમ્ ૧ (કારણપરચિદ્રૂપા) | Shri KamakShi stotram 1 | (mUkapanchashati)
-
| | |
કામાક્ષીસ્તોત્રમ્ ૨ (કાઞ્ચીનૂપુરરત્નકઙ્કણલસત્) | Shri Kamakshi Stotram 2 | (Audio, Video, gleanings, Scan)
-
| | |
કામાક્ષીસ્તોત્રમ્ ૩ (શઙ્કરાચાર્યવિરચિતં કલ્પાનોકહપુષ્પજાલવિલસન્) | Shri Kamakshi stotram 3 | (Scan, meaning)
-
| | |
કામાક્ષીસ્તોત્રમ્ ૪ (કામાક્ષિમાતર્નમસ્તે) | Shri Kamakshi stotram 4 | (Video 1, 2, English)
-
| | |
કામાક્ષીસ્તોત્રમ્ ૫ (ચન્દ્રશેખરસરસ્વતી વિરચિતં મઙ્ગલ ચરણે) | kAmAkShI stotram 5 | (meaning)
-
| | |
કામાક્ષ્યષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૧ | kAmAkShyaShTottarashatanAmAvaliH 1 |
-
| | |
કામાક્ષ્યષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૨ | kAmAkShyaShTottarashatanAmAvaliH 2 |
-
| | |
કામેશ્વરીસ્તુતિઃ (મહાભાગવતપુરાણાન્તર્ગતા યુધિષ્ઠિરકૃતા) | kAmeshvarIstutiH |
-
| | |
કાલભૈરવસ્તોત્રમ્ | kAlabhairavastotram | (stotra)
-
| | |
કાલિકાકવચમ્ ૧ શ્મશાનકાલિકાકવચમ્ (વૈરિનાશનં અથવા વૈરિહરં શ્મશાનકાલ્યાઃ રુદ્રયામલાન્તર્ગતમ્) | kAlikAkavacham 1 | (Scan)
-
| | |
કાલિકાકવચમ્ ૨ (મહાનિર્વાણતન્ત્રાન્તર્ગતમ્ હ્રીમાદ્યા મે શિરઃ પાતુ) | kAlikAkavacham 2 |
-
| | |
કાલિકાકવચમ્ ૩ અથવા જગન્મઙ્ગલકવચમ્ અથવા શ્યામાકવચમ્ (ભૈરવતન્ત્રાર્ગતમ્) | Kalika Kavacham 3 |
-
| | |
કાલિકાકવચમ્ વજ્રપઞ્જર્કાખ્યમ્ | vajrapanjarakAkhya kAlika kavacham | (Scan)
-
| | |
કાલિકાશતનામસ્તોત્રમ્ અથવા આદ્યાકાલિકાશતનામસ્તોત્રમ્ | Shri AdyA kAlikA shatanAma stotram |
-
| | |
કાલિકાષ્ટકમ્ (શઙ્કરાચાર્યવિરિચિતમ્ ગલદ્રક્તમુણ્ડાવલીકણ્ઠમાલમ્) | kAlikAShTakam | (translation)
-
| | |
કાલિકાસ્તોત્રમ્ ૧ અથવા જગદમ્બિકાસ્તોત્રમ્ (દધન્નૈરન્તર્યાદપિ મલિનચર્યાં સપદિ યત્) | kAlikAstotram 1 | (Scan)
-
| | |
કાલિકાસ્તોત્રમ્ ૨ (મેનયાકૃતં શિવપુરાણાન્તર્ગતમ્ મહામાયાં જગદ્ધાત્રીં ચણ્ડિકાઙ્ લોકધારિણીમ્) | menayAkRRitaM kAlikAstotram 2 | (Scans 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, Hindi 1, 2, 3, 4, 5, Bengali, Thesis, Kalyan 1, 2)
-
| | |
કાલિકાહૃદયમ્ અથવા મહાકૌતૂહલ દક્ષિણાકાલી હૃદય સ્તોત્રમ્ (મન્ત્રમહાર્ણવાન્તર્ગતમ્) | Kali Hridayam | (Scan 1, 2)
-
| | |
કાલિકોપનિષત્ (શાક્ત) | kAlikopaniShat | (Scanned Book)
-
| | |
કાલી કર્પૂરસ્તોત્રમ્ અથવા કર્પૂરાદિસ્તોત્રમ્ | KarpUradistotra |
-
| | |
કાલીકવચં વૈરિનાશનમ્ | kAlIkavachamvairinAshanam | (Scan)
-
| | |
કાલીકવચમ્ અથવા દક્ષિણકાલિકાકવચમ્ (કાલીકુલસર્વસ્વે) | kAlIkavacham.h | (scan)
-
| | |
કાલીતાણ્ડવસ્તોત્રમ્ (ઉત્તરતન્ત્રાન્તર્ગતમ્) | kAlItANDavastotram | (Meaning, Videos 1, 2, 3)
-
| | |
કાલીધ્યાનમ્ | kAlIdhyAnam | (stotramanjari 1)
-
| | |
કાલીપ્રાતઃસ્મરણસ્તોત્રમ્ | kAlIprAtaHsmaraNastotram |
-
| | |
કાલીમેધાદીક્ષિતોપનિષત્ (શાક્ત) | kAlImedhAdIkShitopaniShat | (Scanned Book)
-
| | |
કાલીશતનામસ્તોત્રમ્ ૨ દક્ષિણકાલિકાશતનામસ્તવઃ (કાલી કપાલિની કાન્તા કામદા) | kAlIshatanAmastotram 2 | (Scan 1, 2)
-
| | |
કાલીશતનામસ્તોત્રમ્ (બૃહન્નીલતન્ત્રાર્ગતમ્) | Kalishatanamastotra from Brihannilatantra |
-
| | |
કાલીશતનામાવલિઃ ૨ કાલીકકારાદિનામશતાષ્ટકનામાવલિઃ (કાલ્યૈ કપાલિન્યૈ કાન્તાયૈ કામદાયૈ) | kAlIkakArAdinAmashatAShTakanAmAvalI 2 |
-
| | |
કાલી શાન્તિસ્તોત્રમ્ (કાલી કાલી મહાકાલિ) | kAlI shAntistotram | (Scan)
-
| | |
કાલીસહસ્રનામસ્તોત્રમ્ અથવા ભદ્રકાલીસહસ્રનામસ્તોત્રમ્ (કાલિકાકુલસર્વસ્વાન્તર્ગતમ્) | kAlIsahasranAmastotram bhadrakAlIsahasranAmastotram | (Videos 1, 2, 3)
-
| | |
કાલીસહસ્રનામસ્તોત્રમ્ (બૃહન્નીલતન્ત્રાન્તર્ગતમ્) | Kalisahasranamastotra from Brihannilatantra |
-
| | |
કાલીસહસ્રનામાવલિઃ | kAlIsahasranAmAvaliH | (stotramanjari 2)
-
| | |
કાલીસ્તવઃ બ્રહ્મકૃતમ્ (શ્યામારહસ્યાન્તર્ગતમ્) | kAlIstavaH brahmakRitam (from shyAmArahasya) | (Scans 1, 2, 3, 4)
-
| | |
કાલીસ્તવનમ્ (રુદ્રયામલાન્તર્ગતમ્) | kAlIstavanam |
-
| | |
કાલીસ્તુતિઃ દક્ષપ્રોક્તા ૨ (કાલિકાપુરાણાન્તર્ગતમ્ શિવા શાન્તા મહામાયા) | kAlIstutiH dakShaproktA 2 | (Parts 1, 2)
-
| | |
કાલીસ્તુતિઃ દક્ષપ્રોક્તા (કાલિકાપુરાણાન્તર્ગતા સિંહસ્થાં કાલિકાં કૃષ્ણાં) | kAlIstutiH dakShaproktA | (Parts 1, 2)
-
| | |
કાલીસ્તુતિઃ બ્રહ્મપ્રોક્તા ૨ (કાલિકાપુરાણાન્તર્ગતમ્ નમો નમસ્તે જગતઃ પ્રવૃત્તિનિવૃત્તિરૂપે) | kAlIstutiH brahmaproktA 2 | (Parts 1, 2)
-
| | |
કાલીસ્તુતિઃ બ્રહ્મપ્રોક્તા (કાલિકાપુરાણાન્તર્ગતા વિદ્યાવિદ્યાત્મિકાં શુદ્ધાં) | kAlIstutiH brahmaproktA | (Parts 1, 2)
-
| | |
કાલીસ્તોત્રમ્ (પરશુરામકૃતં બ્રહ્મવૈવર્તપુરાણાન્તર્ગતમ્ નમઃ શઙ્કરકાન્તાયૈ સારાયૈ તે નમો નમઃ) | kAlIstotramparashurAmakRitam |
-
| | |
કાલીક્ષમાપરાધસ્તોત્રમ્ | kAlIkShamAparAdhastotram | (Scan)
-
| | |
કાવેરિનવરત્નમાલિકા અથવા સહ્યજાનવરત્નમાલિકા (ત્યાગરાજકૃતા) | Kaverinavaratnamalika or Sahyajanavaratnamalika |
-
| | |
કાવેરીનદીવર્ણનમ્ (વરદામ્બિકાપરિણયચમ્પૂગ્રન્થે) | kAverInadIvarNanam | (Scan)
-
| | |
કાવેરીપૂજા (વ્રતચૂડામણિ) | kAverI pUjA from vratachUDAmaNi | (Vrata Chudamani Telugu)
-
| | |
કાવેરી પ્રાર્થના | A Prayer to River kAverI |
-
| | |
કાવેરીભુજઙ્ગસ્તોત્રમ્ | kAverIbhujangastotram |
-
| | |
કાવેરીલહરી (નારાયણકવિવિરચિતા) | kAverIlaharI | (Scan)
-
| | |
કાવેરીસ્તુતિઃ (વાસુદેવાનન્દસરસ્વતીવિરચિતા) | kAverIstutiH | (stotrAdisangraha, Author)
-
| | |
કાવેરીસ્તોત્રમ્ ૧ (દુગ્ધાબ્ધિર્જનકો જનન્યહમિયં શ્રીરેવ પુત્રી વરઃ) | kAverIstotram 1 |
-
| | |
કાવેરીસ્તોત્રમ્ ૨ (સહ્યાચલસમુદ્ભૂતે સજ્જનસમૂહસંસેવ્યમાને) | kAverIstotram 2 | (Scan)
-
| | |
કાવેરીસ્નાનશ્લોકાઃ | kAverIsnAnashlokAH | (Scan)
-
| | |
કાવેરીસ્નાનાદિશ્લોકાઃ | kAverIsnAnAdishlokAH | (Scan)
-
| | |
કાવેર્યષ્ટકમ્ ૧ (મરુદ્વૃધે માન્યજલપ્રવાહે) | kAveryaShTakam 1 | (Scan, Video 1, 2 meaning, 3, 4, 5, meaning)
-
| | |
કાવેર્યષ્ટકમ્ ૨ (રઙ્ગત્રયોત્સઙ્ગવિરાજમાને) | kAveryaShTakam 2 | (Scan)
-
| | |
કાવેર્યષ્ટકમ્ ૩ અથવા સહ્યકન્યકાષ્ટકમ્ (શ્રીકૃષ્ણપ્રેમિ સ્વામિગળેન વિરચિતમ્ સરોજ-સમ્ભવાચ્યુત-ત્રિનેત્ર-ભાવનામયીં) | kAveryaShTakam 3 sahyakanyakAShTakam | (Videos 1, 2)
-
| | |
કાવેર્યષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૧ | kAveryaShTottarashatanAmAni |
-
| | |
કાવેર્યષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૨ | kAveryaShTottarashatanAmAvalI 2 |
-
| | |
કિઙ્કિણીસ્તોત્રમ્ | kinkiNIstotram | (Video)
-
| | |
કિરાતવારાહીસ્તોત્રમ્ | kirAtavArAhIstotram | (Telugu)
-
| | |
કીલકસ્તોત્રમ્ | kIlakastotram |
-
| | |
કુઞ્જિકાસ્તોત્રમ્ સિદ્ધકુઞ્જિકાસ્તોત્રમ્ ચ | siddhakunjikAstotram | (English Hindi , Hindi 1)
-
| | |
કુણ્ડલિનિસ્તવઃ ૨ (રુદ્રયામલાન્તર્ગતમ્) | kuNDalinistavaH 2 |
-
| | |
કુણ્ડલિનીસહસ્રનામસ્તોત્રમ્ | kuNDalinIsahasranAmastotram |
-
| | |
કુણ્ડલિનીસ્તવઃ (રુદ્રયામલોત્તરતન્ત્રાન્તર્ગતઃ) | Kundalinistava from Rudrayamala uttaratantra | (Marathi)
-
| | |
કુણ્ડલિનીસ્તોત્રમ્ ૨ કન્દવાસિનિસ્તોત્રમ્ (રુદ્રયામલાન્તર્ગતમ્) | kuNDalinIstotram 2 |
-
| | |
કુણ્ડલિનીસ્તોત્રમ્ (પ્રાણતોષિણી તન્ત્રાન્તર્ગતમ્) | kuNDalinIstotram | (Scan)
-
| | |
કુબ્જિકાસહસ્રનામસ્તોત્રમ્ (ભૈરવકૃતે) | Kubjika Sahasranamastotram | (wordlcat, scan)
-
| | |
કુમારીકવચમ્ (રુદ્રયામલોત્તરતન્ત્રાન્તર્ગતમ્) | kumarikavacham from Rudrayamala uttaratantra |
-
| | |
કુમારીતર્પણાત્મકસ્તોત્રમ્ | kumArItarpaNAtmakastotram | (Scan, Hindi)
-
| | |
કુમારી પૂજા | kumArI pUjA | (Info 1, 2, 3, 4)
-
| | |
કુમારીસહસ્રનામસ્તોત્રમ્ | KumarI SahasranAmastotram |
-
| | |
કુમારીસ્તવઃ (રુદ્રયામલાન્તર્ગતમ્) | kumArIstavaH |
-
| | |
કુમાર્યષ્ટોત્તરશતનામાવલી | kumAryaShTottarashatanAmAvalI | (navadurgApUjA)
-
| | |
કુલકુણ્ડલીકવચં અથવા કન્દવાસિનીકવચમ્ (રુદ્રયામલાન્તર્ગતમ્) | kulakuNDalIkavacham from Rudrayamala |
-
| | |
કુલાનન્દ તન્ત્રમ્ | kulAnanda tantram |
-
| | |
કૃષ્ણવેણીમાહાત્મ્યમ્ (સ્કન્દપુરાણાન્તર્ગતમ્) | Importance of kRiShNA River | (Commentary)
-
| | |
કૃષ્ણસ્તોત્રમ્ (રાધાવિરચિતમ્ બ્રહ્મવૈવર્તપુરાણાન્તર્ગતમ્) | kRRiShNastotram by rAdhA | (Brahmavaivarta, VSM 3)
-
| | |
કૃષ્ણાપઞ્ચકસ્તોત્રમ્ (વાસુદેવાનન્દસરસ્વતીવિરચિતમ્) | kRRiShNApanchakastotram | (stotrAdisangraha, Author)
-
| | |
કૃષ્ણાપઞ્ચગઙ્ગાસઙ્ગમસ્તોત્રમ્ (વાસુદેવાનન્દસરસ્વતીવિરચિતમ્) | kRRiShNApanchagangAsangamastotram | (stotrAdisangraha, Author)
-
| | |
કૃષ્ણાલહરી (વાસુદેવાનન્દસરસ્વતીવિરચિતમ્ સાર્થમ્) | kRRiShNAlaharI | (stotrAdisangraha, vAsudevAnanda, translator)
-
| | |
કૃષ્ણાવેણીપઞ્ચગઙ્ગાસ્તોત્રમ્ (વાસુદેવાનન્દસરસ્વતીવિરચિતમ્) | kRRiShNAveNIpanchagangAstotram | (stotrAdisangraha, Author)
-
| | |
કૃષ્ણાવેણ્યષ્ટકમ્ (વાસુદેવાનન્દસરસ્વતીવિરચિતમ્) | kRRiShNAveNyaShTakam | (stotrAdisangraha, Author)
-
| | |
કૃષ્ણાષ્ટકમ્ ૨ અથવા યુગલાષ્ટકમ્ (વલ્લભાચાર્યવિરચિતમ્ કૃષ્ણ પ્રેમમયી રાધા) | kRiShNAShTakam (another file) | (Text)
-
| | |
કોમલામ્બાસમેતશાર્ઙ્ગપાણિસ્તુતિઃ | komalAmbAsametashArngapANistutiH | (VSM 3)
-
| | |
ક્રમસ્તવઃ (શઙ્કરાચાર્યવિરચિતઃ) | shrImatkramastavaH | (Scan)
-
| | |
ખગઙ્ગાભુજઙ્ગપ્રયાતસ્તોત્રમ્ (પુષ્પા શ્રીવત્સેન વિરચિતમ્) | khagangAbhujangaprayAtam | (Stotra Pushapavali, Audio Amrutavarshini, Collection)
-
| | |
ગઙ્ગાકવચમ્ ૧ (બ્રહ્માણ્ડપુરાણે શિરો મે પાતુ સા ગઙ્ગા) | gangAkavacham 1 | (Scan)
-
| | |
ગઙ્ગાકવચમ્ ૨ સર્વાર્થસાધનાભિધમ્ (રુદ્રયામલાન્તર્ગતમ્ પ્રણવો મે શિરઃ પાતુ) | gangAkavacham 2 sarvArthasAdhanAbhidham | (Scans 1, 2)
-
| | |
ગઙ્ગાકવચમ્ ૩ દિવ્યમઙ્ગલાખ્યમ્ (બ્રહ્માણ્ડાપુરાણાન્તર્ગતમ્, ભગવન્ સર્વધર્મજ્ઞ) | gangA kavacham 3 divyamangalAkhyam |
-
| | |
ગઙ્ગાકવચમ્ ૪ (વિષ્ણુયામલાન્તર્ગતમ્ દ્રવ્યરૂપા મહાભાગા) | gangAkavacham 4 |
-
| | |
ગઙ્ગાતરઙ્ગઃ | gangAtarangaH | (Scan)
-
| | |
ગઙ્ગાતિલકઃ | gangAtilakaH | (Scan)
-
| | |
ગઙ્ગાદશકમ્ (પુષ્પા શ્રીવત્સેન વિરચિતમ્) | gangAdashakam | (Stotra Pushapavali, Collection)
-
| | |
ગઙ્ગાદ્વિપદી (જીવંજીવિરચિતા) | gangAdvipadI | (pushti margiya stotraratnAkara)
-
| | |
ગઙ્ગાધ્યાનમ્ | Ganga Dhyanam | (Scan)
-
| | |
ગઙ્ગાપુષ્પાઞ્જલિઃ | gangApuShpAnjaliH | (Scan)
-
| | |
ગઙ્ગાપૂજા વિધી | gangA pUjA | (stotrANi), Info 1, 2, Marathi, simple, Hindi)
-
| | |
ગઙ્ગાપ્રબન્ધઃ (ધીરજયદેવકૃતઃ) | gangAprabandhaH | (Scan)
-
| | |
ગઙ્ગાપ્રમાણિકા (પુષ્પા શ્રીવત્સેન વિરચિતા) | gangApramANikA | (Stotra Pushapavali, Audio Ragamalika, Collection)
-
| | |
ગઙ્ગામઙ્ગલમ્ | gangAmangalam | (Scan)
-
| | |
ગઙ્ગામહિમા અથવા ગઙ્ગાયાત્રા વિધિ (બૃહદ્ધર્મપુરાણાન્તર્ગતા) | gangAmahimA gangAyAtrA vidhi | (Scan)
-
| | |
ગઙ્ગામૃતસ્તોત્રમ્ (રામચન્દ્રશર્મબાલાજીવિરચિતમ્) | gangAmRRitastotram | (Scan)
-
| | |
ગઙ્ગારાત્રિકા (શ્રીધરસ્વામીવિરચિતા) | gangArAtrikA | (Marathi, Collection 1, 2, Selected)
-
| | |
ગઙ્ગાલહરી અથવા પીયુષલહરી (પણ્ડિતરાજજગન્નાથવિરચિતા) | Gangalahari by Jagannatha Pandit |
-
| | |
ગઙ્ગાષ્ટકમ્ ૧૦ (રવીન્દ્રકુમારસિદ્ધાન્તશાસ્ત્રિકૃતમ્ ગિરિરાજસુતાં વિતુલામ્) | gangAShTakam 10 | (Scan)
-
| | |
ગઙ્ગાષ્ટકમ્ ૨ (સાર્થમ્, શ્રીધરવેઙ્કટેશ વિરચિતમ્, શમ્ભો ભવન્નામ ) | GangAShTakam 2 | (Works)
-
| | |
ગઙ્ગાષ્ટકમ્ ૯ (ઢુણ્ડિરાજભટ્ટવિરચિતમ્ ચલદ્વિલોલ) | gangAShTakam 9 | (Scan)
-
| | |
ગઙ્ગાષ્ટકમ્ (અનન્તાનન્દસરસ્વતીવિરચિતં ન શક્તાસ્ત્વાં સ્તોતું) | gangAShTakam |
-
| | |
ગઙ્ગાષ્ટકમ્ (કાલિદાસકૃતમ્ ૨) | gangAShTakam by Kalidasa |
-
| | |
ગઙ્ગાષ્ટકમ્ (કાલિદાસકૃતમ્) | Gangashtakam by Kalidas |
-
| | |
ગઙ્ગાષ્ટકમ્ (વાલ્મિકીવિરચિતમ્) | GangAShTakam by Sage Valmiki | (Hindi)
-
| | |
ગઙ્ગાષ્ટકમ્ (શઙ્કરાચાર્યવિરચિતમ્) | gangAShTakam | (Meaning 1, 2)
-
| | |
ગઙ્ગાષ્ટકમ્ (સત્યજ્ઞાનાનન્દતીર્થકૃતમ્) | Gangashtakam by Satyajnananandatirtha | (Scan)
-
| | |
ગઙ્ગાષ્ટકમ્ (હનુમાનવિરચિતમ્) | gangAShTakam hanumAn | (Scan)
-
| | |
ગઙ્ગાષ્ટપદી (જયદેવકૃતૌ) | gangAShTapadI | (Scan)
-
| | |
ગઙ્ગાષ્ટોત્તરશતનામસ્તોત્રમ્ (મહાભાગવતાન્તર્ગતમ્) | gangAShTottarashatanAmastotram |
-
| | |
ગઙ્ગાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૧ (ગંગાયૈ, વિષ્ણુપાદસંભૂતાયૈ) | ga.ngAShTottara shatanAmAvalI |
-
| | |
ગઙ્ગાષ્ટોત્તરશતનામાવલિઃ ૨ (ગઙ્ગાયૈ, મહાભદ્રાયૈ) | gangAShTottarashatanAmAvaliH 2 | (Text)
-
| | |
ગઙ્ગાસહસ્રનામસ્તોત્રમ્ ૧ (સ્કન્દપુરાણાન્તર્ગતમ્) | Gangasahasranamastotram from Skandapurana | (bhagavatistutimanjari)
-
| | |
ગઙ્ગાસહસ્રનામસ્તોત્રમ્ ૨ (બૃહદ્ધર્મપુરાણાન્તર્ગતમ્) | Ganga Sahasranama Stotram 2 from Brihaddharmapurana | (Scan)
-
| | |
ગઙ્ગાસહસ્રનામસ્તોત્રમ્ ૩ (સ્કન્દપુરાણાન્તર્ગતમ્ કેદારખણ્ડ ગઙ્ગા સરિદ્વરા વિષ્ણુપાદામ્બુજજનિઃ) | Gangasahasranamastotram 3 from Skandapurana | (Scan)
-
| | |
ગઙ્ગાસહસ્રનામાવલિઃ (સ્કન્દપુરાણાન્તર્ગતા) | gangAsahasranAmAvalI | (bhagavatistutimanjari)
-
| | |
ગઙ્ગાસહસ્રમ્ (પુષ્પા શ્રીવત્સેનવિરચિતમ્) | gangAsahasram | (Book with translation, Videos sahasram playlist, pramANikA, roganivAraNa, stotram 1, 2, bhujangaprayAta, Collection)
-
| | |
ગઙ્ગાસામ્રાજ્યકવચમ્ (શિવશિવાનન્દનાથવિરચિતમ્) | gangA sAmrAjya kavacham |
-
| | |